Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα διλήμματα Μητσοτάκη και τα «βαρίδια» Τσίπρα. Τι σχεδιάζουν οι δύο αρχηγοί μετά την θύελλα των αποκαλύψεων.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

* Το τηλεφώνημα Ερντογάν – Μητσοτάκη και ο παρασκηνιακός ρόλος Βερολίνου και Ουάσιγκτον.

* «Οι έχοντες να κάνουμε περισσότερα». Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέας Δρακόπουλος μιλάει στην «Κ» για τα στοιχήματα της Ελλάδας.

* Ο άνθρωπος του Προέδρου που έστησε το «μαγαζί». Η αμφιλεγόμενη συμβολή του Νίκου Παππά στην περιπέτεια του ΣΥΡΙΖΑ από το 3% ως την εξουσία.

* Το ηχητικό, η μετωπική και η επόμενη μέρα. Πολιτική ένταση πυροδότησε η αποκάλυψη των διαλόγων Μιωνή – Παππά ενώ η Δικαιοσύνη συνεχίζει τις έρευνες.

* Ο ιός, το κλίμα, οι ΗΠΑ και οι Κίνα. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γουάλας – Γουέλς μιλάει στην «Κ».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

* «Σήμερα πληρώνουμε τον καπιταλισμό». Ο Νόαμ Τσόμσκι μιλάει στην «Κ» για τον κορωνοϊό, τον οποίο συνδέει με το κυρίαρχο οικονομικό μοντέλο.

* Πως τα μικρόβια γράφουν Ιστορία. Ιοί και βακτήρια γκρέμισαν αυτοκρατορίες και έχτισαν το σύγχρονο κράτος λέει στην «Κ» ο ιστορικός Φρανκ Σνόουντεν.

*«Λυδία λίθος» η Έκθεση για τις βάσεις. Τι βλέπουν οι βαθμολογητές στα γραπτά των μαθημάτων των Πανελλαδικών. Από αύριο τα μηχανογραφικά.

* Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια από το 2021. Στόχος η σύνδεση τους με την αύξηση της παραγωγικότητας και την μείωση της ανεργίας.

* Η πρόκληση του επιχειρείν εν μέσω πανδημίας. Νέοι επιχειρηματίες μιλούν για τα όνειρά και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι επιχειρήσεις τους από την καραντίνα.

*Μεγάλο ψαλίδι στην προκαταβολή φόρου. Μπορεί να μειωθεί στο 20% με 30% ανάλογα με το ποσοστό μείωσης των εσόδων της κάθε επιχείρησης εντός του 2020.

* Μαθαίνουμε από αυτούς που νόσησαν από κορωνοϊό . Κορυφαίοι γιατροί μιλούν στην «Κ» για τα συμπτώματα και τις διαταραχές που αφήνει πίσω του ο ιός.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

* Η σταδιακή εξοικείωση με τον «Μεγάλο Περίπατο». Η «Κ» μίλησε με πολίτες, πεζούς , εποχούμενους και καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας.

* Στην πόλωση και τον διχαστικό λόγο ελπίζει πλέον ο Τραμπ μετά το φιάσκο στην αντιμετώπιση του Κορωνοϊού και τις μαζικές διαμαρτυρίες μετά τη δολοφονία Φλόιντ.

*Παίζει με τη φωτιά ο Ερντογάν στο λιβυκό μέτωπο. Αντιδρούν Αίγυπτος, Γαλλία και Ρωσία.

* Η μαργαρίτα που μπορεί να κόψει τα φτερά του…τίγρη. Ελπιδοφόρος έρευνα για τη δημιουργία φυσικού εντομοαπωθητικού made in Greece.

*Η καθαρή ενέργεια και τα αιολικά πάρκα. Γιατί επιστήμονες και περιβαλλοντικές οργανώσεις στην Ελλάδα παραμένουν διχασμένοι.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

*Μετριοπάθεια δεν σημαίνει ανοχή. Στο «Γεύμα με την Κ» ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος.

ΙΣΤΟΡΙΑ. Ο θάνατος του Κώστα Βάρναλη. «Κηδεία στη λαοθάλασσα της αβασίλευτης Αθήνας»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή