Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Vogue, Agricola, περιοδικό «Κ», Ταξίδια

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Vogue, Agricola, περιοδικό «Κ», Ταξίδια

2' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Vogue: Η ομορφιά που σπάει τα στερεότυπα

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Vogue, Agricola, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-1

Στο νέο διπλό τεύχος η Vogue Greece γιορτάζει την ομορφιά που σπάει τα στερεότυπα και αγκαλιάζει τον χρόνο. 

Η εκθαμβωτική Taylor Hill αποθεώνεται ως νέα μούσα του μόντελινγκ. 

Η διάσημη ηθοποιός Diane Kruger μιλάει για τη γυναικεία ενδυνάμωση στο Χόλιγουντ και την ελευθερία που βρήκε πέρα από τα καταπιεστικά πρότυπα ομορφιάς, αποβάλλοντας το άγχος για τον χρόνο. 

Η Twiggy, το θρυλικό μοντέλο που, στην ηλικία των 16 ετών, σηματοδότησε τα Swinging Sixties, εξιστορεί τη συναρπαστική ζωή της και μιλάει σήμερα, στα 71 της χρόνια, για την ομορφιά που βρίσκεται παντού. 

Η Celeste Barber, έχοντας κερδίσει τον τίτλο της πιο αστείας γυναίκας στο Instagram, εξηγεί στη Vogue Greece πώς χρησιμοποιεί το χιούμορ και τη δύναμή της για να αλλάξει έναν άνισο αλγόριθμο, τα καταπιεστικά πρότυπα για το γυναικείο σώμα και, τελικά, τον κόσμο.

Η Philippine Leroy-Beaulieu, η εστέτ Παριζιάνα γνωστή ως «Sylvie από το Emily in Paris» μιλάει αποκλειστικά στη Vogue Greece για την επιτυχία της σειράς, τη γυναικεία ομορφιά και, φυσικά, το Παρίσι. 

Μη χάσετε το νέο διπλό τεύχος της Vogue Greece. Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή. 

Agricola: Η ελληνική γεωργία σε περιβάλλον πανδημίας

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Vogue, Agricola, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-2

Στο Agricola που κυκλοφορεί:

  • Το νέο σχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τις επιδοτήσεις – Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν ανά περιφέρεια
  • Ευκαιρία μέσα στην κρίση βρήκε η παραγωγή μινκ
  • Οι τρεις πληγές του κλάδου των εφοδίων
  • Ρωσική ρουλέτα το μάζεμα της ελιάς την εποχή του κορωνοϊού
  • Λιγότερες φέτος οι γαλοπούλες
  • Σε «κλούβες» οι εξαγωγές ακτινιδίου
  • Χωρίς αποθηκευτικούς χώρους για την παραγωγή ροδιού
     

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Περιοδικό «Κ»: Τα ψηφιακά βραβεία του «Γαστρονόμου»

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Vogue, Agricola, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-3

Έπαιξαν με μαχαίρια, δοκίμασαν γκουρμέ λιχουδιές, πασαλείφτηκαν με μέλι, αντιμετώπισαν το αυστηρό βλέμμα του Masterchef Σωτήρη Κοντιζά και συμμετείχαν σε μια αστεία γευσιγνωσία με τον Λευτέρη Λαζάρου. Κι όλα αυτά ενώ ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς παρουσίαζαν τα 13α Βραβεία Ποιότητας του «Γαστρονόμου» που για πρώτη φορά φέτος απονέμονται ψηφιακά και θα μεταδοθούν την Δευτέρα το βράδυ από το κανάλι του περιοδικού στο YouTube. Δικαίως κοσμούν το εξώφυλλο του νέου τεύχους του «Κ».

Και εγένετο φως! Βραβεύτηκε με Εmmy για τη δουλειά της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, θεωρείται ειδήμων του θεατρικού φωτισμού και πρόσφατα έβαλε την υπογραφή της κάτω από τον νέο φωτισμό της Ακρόπολης. Η Ελευθερία Ντεκώ σε μία φωτεινή, χριστουγεννιάτικη συνέντευξη.

Στο δεύτερο lockdown πολλοί Αθηναίοι επέλεξαν να περάσουν την καραντίνα σε τόπους παραθερισμού. Ο Δημήτρης Καραϊσκός, μόνιμος κάτοικος Τήνου, μεταφέρει την προσωπική του μαρτυρία για αυτόν τον πολύ διαφορετικό χειμώνα σε ένα μικρό χωριό των Κυκλάδων. 

Ένας συγγραφέας (Σταύρος Ζουμπουλάκης), ένας θεολόγος (Χρυσόστομος Σταμούλης) και δύο μητροπολίτες (Αργολίδος Νεκτάριος και Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ) προσεγγίζουν με ψυχραιμία την στάση της Εκκλησίας στη διάρκεια της πανδημίας ενόψει των πολύ ιδιαίτερων Χριστουγέννων που έχουμε μπροστά μας.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 20 Δεκεμβρίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Ταξίδια: Ασκήσεις χαράς

Αυτή την Κυριακή με την «Κ»: Vogue, Agricola, περιοδικό «Κ», Ταξίδια-4

Απλά μαθήματα χειμωνιάτικης ευδαιμονίας από τους Σκανδιναβούς, που παρά το πολικό κρύο και το λιγοστό φως, έχουν κατακτήσει την ευτυχία.  

Ο Ιταλός φωτογράφος και κινηματογραφιστής Ismaele Tortella μας εξηγεί ποιες είναι πηγές της ευτυχίας για τους Νορβηγούς, ενώ εμείς σκαλίζουμε παλιές ταξιδιωτικές φωτογραφίες και αναμνηστικά και κάνουμε σχέδια για τα επόμενα ταξίδια μας.

Κυκλοφορούν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου με την Καθημερινή της Κυριακής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή