«Τα άπαντα της σοκολάτας», ένα βιβλίο που… εθίζει

«Τα άπαντα της σοκολάτας», ένα βιβλίο που… εθίζει

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα 50 καλύτερα σοκολατένια γλυκά που όλοι θα θέλαμε να μάθουμε να φτιάχνουμε, από μπράουνι και σοκολατόπιτα μέχρι προφιτερόλ και τούρτα σεράνο, περιλαμβάνονται σε μια νέα ειδική συλλεκτική έκδοση με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου και του περιοδικού «Γλυκές Αλχημείες». Πρόκειται για μια ανθολογία με τα πιο λαχταριστά σοκολατογλυκά από σχεδόν κάθε ξεχωριστή κατηγορία της ζαχαροπλαστικής: κέικ, τούρτες, μους, κρέμες και κεράσματα. Γλυκά στα οποία η γεύση της σοκολάτας κυριαρχεί, είναι έντονη πληθωρική, βελούδινη, και η υφή της μεστή, κρεμώδης και σχεδόν υγρή, αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν decadent. Γλυκά τόσο απολαυστικά που… εθίζουν.

Ένα βιβλίο χορταστικό, που δεν θα σας αφήσει με την αίσθηση του ανικανοποίητου, με όλες τις κλασικές συνταγές σοκολάτας, από Black Forest και Sachertorte μέχρι Devil’s food cake, και μαζί με αυτές και άλλες λαχταριστές «ανώνυμες» δημιουργίες του μάγου της σοκολάτας, Στέλιου Παρλιάρου.

Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή