Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

*Η «Μήδεια» και το χρονικό του «βραχυκυκλώματος». Η ακτινογραφία των λαθών που άφησαν χιλιάδες οικογένειες χωρίς ρεύμα και νερό για μέρες.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

*Οι βαθιές πληγές του συστήματος ηλεκτροδότησης. Στα χιόνια χωρίς εκχιονιστικά και γεννήτριες. Στα χαρτιά έμεινε το σχέδιο «Βορέας».

*Παρατηρητήριο στον Έβρο με βεληνεκές 15 χιλιομέτρων. Νέο σύστημα με κάμερες και ραντάρ.

*Γαλλία και ΗΠΑ οδηγούν την κούρσα για τη νέα φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού. Έξι προτάσεις αξιολογεί η Αθήνα – προτεραιότητα οι διακρατικές συμφωνίες.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

*Σε δοκιμασία η «λυκοφιλία» μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας. Το Κρεμλίνο επανεξετάζει τη στάση του έναντι του «απρόβλεπτου» εταίρου.

*Κοστίζει η απραξία στο ασφαλιστικό. Η μεταρρύθμιση που δεν έγινε έχει εξελιχθεί σε γόρδιο δεσμό λέει στην «Κ» ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης.

*Τα emails – φωτιά της Folli Follie. Οι συνεννοήσεις μεταξύ στελεχών της διοίκησης Κουτσολιούτσου για να «φουσκώσουν» τα μεγέθη της επιχείρησης.

*Πόλεμος για το «ψωμί του λαού» στην Τουρκία. Σύγκρουση δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου με την κυβέρνηση σε εποχές οικονομικής στενότητας.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

*Πώς θα είναι η ζωή μας μετά από την πανδημία. Μιλούν στην «Κ» ο  καθηγητής Άγγελος Χανιώτης, ο ακαδημαϊκός Σταμάτης Κριμιζής, η συγγραφέας Λένα Διβάνη, ο βιολιστής Λεωνίδας Καβάκος, η συγγραφέας Ρέα Γαλανάκη, ο καθηγητής Μιχάλης Κοσμόπουλος, ο καθηγητής Αργύρης Στριγγάρης, ο ψυχίατρος Κώστας Γκοτζαμάνης.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

*Τα εμβόλια ήρθαν για να μείνουν. Οι εμβολιασμοί θα επαναλαμβάνονται στον γενικό πληθυσμό τουλάχιστον κάθε 2-3 χρόνια εκτιμούν οι επιστήμονες.Βασικός στόχος οι μεταλλάξεις.

*Τσουνάμι το #MeToo στο ελληνικό θέατρο. Στα χέρια του εισαγγελέα οι καταγγελίες για υποθέσεις βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-6

*Φωτογραφικές προκηρύξεις σε νέα ΑΕΙ. Μπαράζ καταγγελιών για μαγειρεμένους διορισμούς  συγγενών και φίλων σε τμήματα «πανεπιστημοποιημένων» ΤΕΙ.

*«Τα ανάπηρα παιδιά μας δίνουν δύναμη». Στο «Γεύμα με την Κ» η πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή» Δάφνη Οικονόμου.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-7

*Η ψηφιακή μετάβαση θα επιταχύνει τη ζωή μας. Μιλάει στην «Κ» ο Γιάννης Σέγκλιας CIO του Βρετανικού ΑΔΜΗΕ.

*«Φόρος» σε όσους υστερούν στην ανακύκλωση πλαστικού. Ο επίτροπος Περιβάλλοντος Β. Σινκέβιτσους μιλάει στην «Κ».

*Χάος προκάλεσε ο χιονιάς στο Τέξας. Εκατομμύρια Αμερικανοί χωρίς ρεύμα, θέρμανση, νερό εν μέσω βαρυχειμωνιάς.

*Οι διατλαντικές σχέσεις στην εποχή του Μπάιντεν. Οι προτεραιότητες και τα αγκάθια.

* ΙΣΤΟΡΙΑ: Το τέλος των αποικιών στην Αφρική. Η πορτογαλική αυτοκρατορία καταρρέει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή