ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Η Ariane Labed στα νέα εξώφυλλα της Vogue

Η Ariane Labed γιορτάζει τη δημιουργικότητα στα εξώφυλλα της Vogue Greece Μαρτίου

Οι 27 εκδόσεις της Vogue παγκοσμίως ενώνονται υπό το κοινό θέμα της δημιουργικότητας, γιορτάζοντας στα ανοιξιάτικα τεύχη τους όλους τους ανθρώπους που με τη δύναμη και το όραμά τους κοιτούν σ’ ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Η διάσημη Ελληνογαλλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ariane Labed, μια από τις πιο πρωτοποριακές και δημιουργικές καλλιτέχνιδες της εποχής μας, ποζάρει στα εξώφυλλα του τεύχους Μαρτίου της Vogue Greece, μπροστά από τον φακό της Ελληνίδας top model Ροζάννας Γεωργίου, σε μια ονειρική ιστορία μόδας με φόντο την παραδεισένια πλευρά της σύγχρονης Αθήνας. 

Ο σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας Ευθύμης Φιλίππου παίρνει «κάτι σαν συνέντευξη» από τον σχεδιαστή και νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Zeus+Δione, Mario Schwab, σε μια απρόσμενη συνομιλία γεμάτη χιούμορ και παραδοξότητες. Ακόμα, η γυναίκα πίσω από τον πιο δημιουργικό οίκο στην ιστορία της μόδας, η Donatella Versace, μας μιλάει για τη σημασία του “made in Italy”, της εξέλιξης και φυσικά της υπερβολής, καταθέτοντας τη δική της άποψη για την πορεία της μόδας μετά την κρίση του κορωνοϊού.

Η Αθήνα απολαμβάνει κατά κοινή ομολογία μια νέα χρυσή εποχή, προσελκύοντας καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίοι αντλούν από την ενέργειά της και δημιουργούν πλάι στους Έλληνες συναδέλφους τους. H Vogue Greece τους απηύθυνε πρόσκληση κι εκείνοι της αφιέρωσαν έργα τους. Η ομορφιά του μήνα ρίχνει φως στα πιο ωραία καινούργια αρώματα, τις νέες τάσεις για τα φρύδια, αλλά και στην εξειδικευμένη φροντίδα για την περιοχή του λαιμού, ενώ η μόδα αναδεικνύει τα νέα πρόσωπα της πόλης με τις πιο ενδιαφέρουσες ανοιξιάτικες δημιουργίες. 

Μη χάσετε το ολοκαίνουργιο τεύχος Μαρτίου της Vogue Greece, αυτή την Κυριακή 28/2 μαζί με την Καθημερινή.