Με την «Καθημερινή»: 4Τροχοί – Νέα εποχή

Με την «Καθημερινή»: 4Τροχοί – Νέα εποχή

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εφημερίδα «Καθημερινή» υποδέχεται στην οικογένεια των περιοδικών της έναν ακόμα ιστορικό τίτλο, ο οποίος μόλις πρόσφατα συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής. Το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ. 

Οι 4ΤΡΟΧΟΙ και το 4troxoi.gr, συνώνυμα της έγκυρης ενημέρωσης στο χώρο του αυτοκινήτου, διευρύνουν πλέον σημαντικά το κοινό στο οποίο απευθύνονται. 

Έτσι, η έντυπη έκδοση θα κυκλοφορεί με νέο σχεδιασμό και εμπλουτισμένο περιεχόμενο από το επόμενο τεύχος, μηνός Απριλίου, και συγκεκριμένα στις 4/4/2021 με την «Καθημερινή της Κυριακής». Η σχετική συμφωνία προβλέπει ανάλογη συνεργασία και στο κομμάτι των ψηφιακών εκδόσεων των δύο Mέσων, με το ολοκαίνουργιο 4troxoi.gr να λανσάρεται την ίδια ημερομηνία. 

Με αναλλοίωτο το DNA τους, οι 4ΤΡΟΧΟΙ, που εκδίδονται από την ALPHA EDITIONS, είναι έτοιμοι να διανύσουν τις πιο απαιτητικές «ειδικές διαδρομές» στα χρόνια που έρχονται, διατηρώντας δίπλα τους τον πιστό τους πυρήνα αναγνωστών και ανοίγοντας την αγκαλιά τους σε ένα διευρυμένο κοινό, που αποδεδειγμένα ενδιαφέρεται για όλα όσα συμβαίνουν στον γοητευτικό κόσμο της αυτοκίνησης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή