O Pierpaolo Piccioli σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Vogue, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

O Pierpaolo Piccioli σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Vogue, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O επικεφαλής σχεδιαστής του Valentino μίλησε αποκλειστικά στη Vogue Greece και τον Filep Motwary για τη μόδα εν καιρώ πανδημίας, για το δημιουργικό του όραμα για τον περίφημο οίκο που διευθύνει και για τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. «Υπάρχει μια νέα τάξη πραγμάτων που αφορά κυρίως τη νέα γενιά. Πιστεύω πως η επανάσταση είναι ήδη εδώ. Απλώς πρέπει κάποιος να αναλάβει την καταγραφή της. Δεν νομίζω πως αυτό προκλήθηκε μέσα από τη μόδα – η μόδα άλλωστε μπορεί να αποδυναμώσει την επανάσταση που βιώνουμε τώρα. Εδώ προκύπτει και ένα άλλο θέμα, αυτό της διατήρησης των αξιών της υψηλής ραπτικής στη νέα εποχή. Προσωπικά, δημιουργώ με άξονα το σήμερα και αυτό σημαίνει πως η ραπτική μού αρέσει μέσα από την υπερβολή της, από τη μοναδικότητα, από την τόλμη της. Κυρίως επειδή δεν έχει όρια. Με αυτά ως εφόδια, μπορώ να εκφράσω δημιουργικά την έννοια της διαφορετικότητας», τονίζει.

*Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο νέο – επετειακό τεύχος Απριλίου της Vogue Greece, που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή (28/3) μαζί με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή