Η Κέιτ Γουίνσλετ έχει καταλάβει ότι η τελειότητα δεν μας κάνει ευτυχισμένους, στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Η Κέιτ Γουίνσλετ έχει καταλάβει ότι η τελειότητα δεν μας κάνει ευτυχισμένους, στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας μίνι δραματικής αστυνομικής σειράς επτά επεισοδίων «Mare of Easttown» στην οποία  πρωταγωνιστεί, η Κέιτ Γουίνσλετ μιλά στο «Κ» για τον ρόλο που τη στοίχειωσε και κουβαλά ακόμα μαζί της: τον ρόλο της ως Μερ, μιας μητέρας που κουβαλά ενοχή, υπαρξιακή οδύνη και θλίψη επειδή ο γιος της αφαίρεσε τη ζωή του, ο γάμος της κατέρρευσε και η καριέρα της ως αστυνομικός πήρε την κάτω βόλτα.

Απροσποίητα ανθρώπινη, αυτό είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό της Κέιτ Γουίνσλετ. Και μπορεί να τραβήξει τον εκάστοτε συνομιλητή της σαν μαγνήτης. «Καλώς ορίσατε στην πιο γαμάτα περίεργη συνέντευξη», λέει σε δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο στο Zoom, που ξεσπούν σε γέλια στα «παράθυρα» και σπάει ο πάγος, εξατμίζεται στο διαδικτυακό cloud η αμηχανία και ξεκινά η πιο απολαυστική συνομιλία με την πρωταγωνίστρια της νέας μίνι σειράς του ΗΒΟ «Mare of Easttown», που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 18 Απριλίου στο Vodafone TV.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Κέιτ Γουίνσλετ στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 11 Απριλίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή