ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Κυριακή 25/4: Η Regina King σε μια αρετουσάριστη φωτογράφιση στη Vogue Μάϊου

Κυριακή 25/4: Η Regina King σε μια αρετουσάριστη φωτογράφιση στη Vogue Μάϊου

Η Vogue Greece Μαΐου σπάει τα στερεότυπα μ’ ένα τεύχος εξολοκλήρου αρετουσάριστο. Για πρώτη φορά στην ιστορία ενός περιοδικού μόδας, παγκοσμίως, καμία από τις φωτογραφίες που θα δείτε στα editorials δεν έχει υποστεί την ελάχιστη επεξεργασία, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αυτοπεποίθησης και αποδοχής του πραγματικού εαυτού μας. 

Μια γυναίκα που αγαπάει την αυθεντική πλευρά της ζωής, η Regina King, αποδέχτηκε την πρόσκληση – πρόκληση του περιοδικού να φωτογραφηθεί χωρίς ίχνος ρετούς για το cover story του τεύχους. Οσκαρική ηθοποιός και ανατρεπτική σκηνοθέτης, διαχρονικό fashion icon και ακτιβίστρια στον αγώνα της μαύρης κοινότητας για ίσα δικαιώματα, φωτογραφίζεται εντελώς φυσικά από τη νεαρή φωτογράφο Sonia Szóstak και μιλάει αποκλειστικά στην Ελίνα Δημητριάδη για τις μάχες της εναντίον του κατεστημένου στον κινηματογράφο, τα φετινά Όσκαρ, τον γυναικείο δυναμισμό και τις πιο πολύτιμες εμπειρίες της ζωής της.

Ακόμα, η θρυλική Diane von Furstenberg, ο καινοτόμος Daniel Roseberry του οίκου Schiaparelli και η αντισυμβατική Αγγελική Παπούλια σε αποκλειστικές συνεντεύξεις, μαζί με όλες τις νέες τάσεις για τη μόδα και την ομορφιά που μας προετοιμάζουν για το καλοκαίρι. 

*Μη χάσετε τη Vogue Greece Μαΐου, αυτή την Κυριακή 25 Απριλίου, μαζί με την Καθημερινή.