Diane von Furstenberg: H θρυλική σχεδιάστρια μιλάει αποκλειστικά στη Vogue Μαΐου

Diane von Furstenberg: H θρυλική σχεδιάστρια μιλάει αποκλειστικά στη Vogue Μαΐου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια σπάνια συνέντευξη της θρυλικής σχεδιάστριας μόδας, Diane von Furstenberg, φιλοξενεί η Vogue Greece Μαΐου. Η 74χρονη ιέρεια της μόδας μιλάει αποκλειστικά στον Βλάση Κωστούρο για το νέο της βιβλίο, Own It, έναν οδηγό αυτοβελτίωσης και προσωπικής ενδυνάμωσης, αποτέλεσμα των πολύτιμων εμπειριών που κέρδισε μέσα από την μυθιστορηματική διαδρομή της. 

«Από μικρή όλοι με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω μεγαλώνοντας. Τους έλεγα ότι δεν ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω, ήξερα όμως ποια ήθελα να είμαι. Μια γυναίκα υπεύθυνη, που ηγείται, χωρίς καμία δόση επιθετικότητας. Το να ηγείσαι δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια συμφωνία που κάνεις με τον εαυτό σου, να μπορείς να μετατρέπεις σε προτέρημα τις ατέλειές σου και τις πληγές σου σε δύναμη. Με δύο λόγια, να γίνεις κύριος του εαυτού σου. Αυτό είναι για μένα το μυστικό της ζωής. Και με αυτή τη σκέψη έγραψα το Own It», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

*Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στη Vogue Greece Μαΐου, που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή (25/4) μαζί με την Καθημερινή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή