Αυτή την Κυριακή στο περιοδικό «Ταξίδια»: Δεν χορταίνουμε περιπέτεια!

Αυτή την Κυριακή στο περιοδικό «Ταξίδια»: Δεν χορταίνουμε περιπέτεια!

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 25 Απριλίου τα «Ταξίδια» συναντούν τον Bear Grylls, τον τηλεοπτικό μετρ της περιπέτειας, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. 

Πόσες προκλήσεις χωρούν σε 60 τηλεοπτικά λεπτά; Πόσο ευρηματικός πρέπει να υπάρξει κανείς για να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες της ερήμου, να διασχίσει παγωμένα ποτάμια, να σκαρφαλώσει πάνω σε σαθρά κοφτερά βράχια;  Ο Bear Grylls επιστρέφει στο National Geographic με τον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Αποστολή Επιβίωσης με τον Bear Grylls» και μάς μιλά για όλα όσα θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες να εκτυλίσσονται μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Mας αποκαλύπτει το φετινό line-up των διάσημων καλεσμένων του και τους ακολουθούμε στις κόψεις των Δολομιτών και τα ηφαιστειακά εδάφη της Ισλανδίας, την έρημο της Γιούτα και τα αφιλόξενα τοπία της Σιέρα Νεβάδα. 

Από εκεί ταξιδεύουμε στη συνέχεια στη Γουατεμάλα και τον Αρκτικό Κύκλο, τον Ινδικό Ωκεανό και την Καραϊβική για να συναντήσουμε σύγχρονους τηλεοπτικούς εξερευνητές που δοκιμάζουν τα σωματικά και ψυχικά όριά τους σε δημοφιλείς παραγωγές. 

Την Κυριακή 25 Απριλίου με τα «Ταξίδια» της Καθημερινής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή