Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία των ηλεκτρικών SUV

Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία των ηλεκτρικών SUV

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το ID.3 να αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό, συνθέτοντας συγχρόνως το «εναρκτήριο λάκτισμα» για τους Γερμανούς της VW στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, εντούτοις είναι το ID.4, το μεγαλύτερο σε μέγεθος και πρακτικότερο σε χαρακτήρα αδελφάκι του, εκείνο που καλείται να σηκώσει στους ώμους του το κυρίως βάρος για τη μητρική εταιρεία του VW Group στην ταχέως αναπτυσσόμενη συνομοταξία των EV. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα σύγχρονο οικογενειακό όχημα μηδενικών εκπομπών -ή αλλιώς για ένα ηλεκτρικό SUV- που εξ ορισμού κατατάσσεται στην καρδιά της πιο δημοφιλούς αρένας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Απέναντί του, καταξιωμένοι κατασκευαστές και μοντέλα με… πρότερο έντιμο βίο και κατατεθειμένα διαπιστευτήρια στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV, όπως η Kia και το ηλεκτρικό για την περίσταση e-Niro, δε μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, προτάσσοντας ένα ισχυρό εμπορικό -και όχι μόνο- ανάχωμα απέναντι στο νέο ID.4 και στην επέλαση εν γένει της νέας γενιάς ηλεκτρικών οχημάτων, που μόλις ξεκίνησε.

*Διαβάστε περισσότερα για τη σύγκριση του VW ID.4 με το Kia e-Niro στο τεύχος Μαΐου. Οι 4ΤΡΟΧΟΙ κυκλοφορούν κάθε μήνα με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Εκτάκτως σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή