Τα «Ταξίδια» επιστρέφουν την Κυριακή 30/5 με την «Καθημερινή»

Τα «Ταξίδια» επιστρέφουν την Κυριακή 30/5 με την «Καθημερινή»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμοι να ταξιδέψουμε! Τα «Ταξίδια» ανασχεδιάστηκαν, μεγάλωσαν και επιστρέφουν θριαμβευτικά την Κυριακή 30/5 και κάθε μήνα για να γίνουν ο πιο πολύτιμος οδηγός στις εξορμήσεις μας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η νέα εποχή μας βρίσκει στην Προβηγκία να δοκιμάζουμε τα πιο φίνα και εκλεκτά ροζέ στους αμπελώνες και τα οινοποιεία της. Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων λειτουργίας του μυθικού ξενοδοχείου Le Sirenuse ανακαλύπτουμε το κοσμοπολίτικο Ποζιτάνο και την ακτή του Αμάλφι. Ξεκλειδώνουμε τα μυστικά της Μάνης ποδηλατώντας για 100 χιλιόμετρα, από την Καλαμάτα έως την Αρεόπολη. Οργανώνουμε τα πρώτα σαββατοκύριακα «ελευθερίας» σε Ύδρα, Τζια, Σέριφο, Κύθνο, Άνδρο και εξερευνούμε την Ήπειρο σε ένα χορταστικό road trip όπου το υγρό στοιχείο και η φύση έχουν τον πρώτο λόγο. Επιλέγουμε glamping και βιώνουμε μια διαφορετική εμπειρία διαμονής σε μοναδικά τοπία της Ελλάδας και του εξωτερικού με ανέσεις ξενοδοχειακού δωματίου. Δίνουμε το λόγο στους ειδικούς και μαθαίνουμε από πρώτο χέρι για ποιο λόγο η υπερπροσωποποίηση εδραιώνεται ως η κυρίαρχη τάση στον τουρισμό πολυτελείας.

Όλα όσα χρειαζόμαστε για να εμπνευστούμε, να ονειρευτούμε, να ταξιδέψουμε έρχονται στο τεύχος Ιουνίου των ανανεωμένων «Ταξιδιών». 

Κυκλοφορούν αυτή την Κυριακή 30 Μαΐου μαζί με την «Καθημερινή». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή