4ΤΡΟΧΟΙ, συγκριτική δοκιμή 6 plug-in SUV, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

4ΤΡΟΧΟΙ, συγκριτική δοκιμή 6 plug-in SUV, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μικρομεσαία plug-in υβριδικά SUV συνθέτουν σήμερα μια πολλά υποσχόμενη συνομοταξία οχημάτων, με δεδομένα τα φορολογικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν για εταιρικούς χρήστες. Ακριβώς όπως συμβαίνει και με τους έξι πρωταγωνιστές της δοκιμής μας, το καθένα από τα οποία καταφέρνει να διατηρεί τον δικό του, ξεχωριστό χαρακτήρα.

Έτσι, η πρόταση της BMW είναι αυτή που δικαιωματικά κρατά τα ηνία σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, ενώ το Citroen C5 Aircross PHEV παίρνει τα εύσημα στον τομέα της άνεσης.

Το επαναφορτιζόμενο Jeep κερδίζει τον τίτλο του «all-arounder», χάρη στoν διττό του χαρακτήρα, που προκύπτει από τις συγκριτικά πιο υψηλές δυνατότητες κίνησής του σε εκτός δρόμου μονοπάτια, τη στιγμή που το Kuga PHEV παίρνει κεφάλι σε θέματα που άπτονται της οικονομίας καυσίμου και της ενέργειας, χωρίς να παραγνωρίζει κανείς τις οικογενειακές αρετές του.

Το Volvo XC40 είναι το αυτοκίνητο που στη «μεγάλη» έκδοση Τ5 καταφέρνει να αποσπάσει την ψήφο εμπιστοσύνης για την ισχύ της μονάδας του, το στυλ, την πολυτέλεια και την ποιότητά του, ενώ το VW Tiguan, στη μία και μοναδική διαθέσιμη έκδοσή του, μπορεί να απολαμβάνει τον τίτλο του πιο προσιτού και γήινου plug-in υβριδικού μεσαίου SUV.

*Διαβάστε περισσότερα για αυτά τα έξι δημοφιλή plugin SUV στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή