Το καλοκαίρι της αισιοδοξίας ξεκινάει με τον Οινοχόο. Σήμερα με την «Καθημερινή»

Το καλοκαίρι της αισιοδοξίας ξεκινάει με τον Οινοχόο. Σήμερα με την «Καθημερινή»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμβολιαστήκαμε, τινάξαμε από τους ώμους μας την σκόνη τη αγωνίας και του φόβου και με χαμόγελο ελπίδας, ετοιμάσαμε ένα περιοδικό, σχεδία αισιοδοξίας και διαφυγής σε χαρούμενες ημέρες. Δοκιμάσαμε και διαλέξαμε ένα ένα τα κρασιά που μας αρέσουν για να τα μοιραστούμε  και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας. Σχεδιάσαμε οινοταξιδέματα σε αμπελώνες που έχουν πολλά να πουν!

Συναντήσαμε αγαπημένους φίλους σε αγαπημένα μέρη, ο «μάγος του Ροζ» μας υποδέχτηκε στην Προβηγκία, περιπλανηθήκαμε στους απαγορευμένους αμπελώνες της Πάδοβα. Ήπιαμε σαμπάνιες με τσιπς, «μεθύσαμε» το παγωτό καϊμάκι με λικέρ και κρασιά. Χωρίς πάθος και προκατάληψη, ψηλαφίσαμε τις σύγχρονες εναλλακτικές πρακτικές συσκευασίας που εξοβελίζουν το απαράδεκτο χύμα κρασί. Βάλαμε τριαντάφυλλα, κεράσια, δεντρολίβανο στα παγωμένα φρέσκα αποστάγματα και ήπιαμε εις υγείαν ημών και αλλήλων, ξορκίζοντας το κακό και ομνύοντας στο «καλοκαίρι της αισιοδοξίας» που ξεκινάει εκτάκτως το Σάββατο 19 Ιουνίου μέσα από τις  σελίδες του Οινοχόου με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Το περιοδικό «Οινοχόος» κυκλοφορεί σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή