Στον Γαστρονόμο Ιουλίου αυτή την Κυριακή: καλοκαιρινά μαγειρέματα με ροδάκινο

Στον Γαστρονόμο Ιουλίου αυτή την Κυριακή: καλοκαιρινά μαγειρέματα με ροδάκινο

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ροδάκινο που ξεπλένουμε στη θάλασσα, πριν το φάμε, είναι το πιο νόστιμο φρούτο του καλοκαιριού. Όμως και πίσω στην κουζίνα μας, θα βρούμε πολλούς τρόπους να το αξιοποιήσουμε σε φαγητά και γλυκά. Ζουμερό, ευωδιαστό, φουλ καλοκαιρινό, εμπνέει τους σεφ του Γαστρονόμου, οι οποίοι το κάνουν αψύ τσάτνεϊ και πρωτότυπο πέστο, το προσθέτουν σε τραγανές σαλάτες και καλοκαιρινές μακαρονάδες, το κάνουν γλάσο για ψητό κρέας, και νοστιμίζουν αφράτα κέικ και πίτες.

Ο Γαστρονόμος Ιουλίου κυκλοφορεί στις 11/7 με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή