Συγκρίνουμε την ηλεκτρική Mustang Mach-E με την επίσης ηλεκτρική Jaguar I-Pace – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Συγκρίνουμε την ηλεκτρική Mustang Mach-E με την επίσης ηλεκτρική Jaguar I-Pace – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σύγκριση ενός μοντέλου της Ford με ένα της Jaguar μοιάζει άνιση. Όμως η ιδέα μιας τέτοιας αντιπαράθεσης δε βασίζεται στην πρότερη σχέση των δύο εταιρειών, αλλά στην κοινή φιλοσοφία των δύο ηλεκτρικών αυτών SUV. Είναι σημαντικό ότι σήμερα η Ford, με πλήρη γκάμα και με τη Mustang σημαιοφόρο, κινείται σε υψηλό επίπεδο κύρους. Στην Jaguar ταλαιπωρήθηκαν τα χρόνια με τη Ford, αλλά εντέλει βρήκαν το δρόμο τους. Το τοπίο ξεκαθάρισε και, καθώς πλέον συνδυάζεται με τη Range Rover, η premium έκφραση δεν είναι μόνο γερμανική υπόθεση.

Η Ford, ως κατασκευαστής με οδηγοκεντρικά στοιχεία, υπολείπεται σε κύρος, το οποίο ωστόσο υπερκαλύπτει ο θρύλος, η Mustang. Σήμερα, και με την ηλεκτρική Mach-Ε σε εκδοχή SUV, μπορεί να θυσίασαν ένα κομμάτι της ιστορίας της αυτοκίνησης, αλλά ως αποτέλεσμα οφείλεις να τους παραδεχτείς. Η έκφρασή τους σε σχέση με το αύριο είναι επιλογή από το επάνω ράφι, και τη Mach-Ε την κατατάσσεις ψηλά με την «πρώτη ματιά». Το αμάξωμα και τα χαρακτηριστικά της αποτελούν πρόκληση για το πώς θα συμπεριφέρεται στο δρόμο.

Για την περίσταση, τοποθετούμε ψηλά τον πήχη και, υπεράνω τιμών, συγκρίνουμε την τετρακίνητη εκδοχή της με την Jaguar I-Pace, με αναβαθμισμένη πλέον γκάμα infotainment, αλλά και βελτιωμένο σύστημα φόρτισης.

*Διαβάστε τη συγκριτική δοκιμή των δύο ηλεκτρικών SUV στο νέο τεύχος του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ, την Κυριακή 1 Αυγούστου με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή