Ταξιδεύουμε στην Άνδρο με το Hyundai Tucson τέταρτης γενιάς και τη Yamaha Tenere 700 Rally Edition – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ταξιδεύουμε στην Άνδρο με το Hyundai Tucson τέταρτης γενιάς και τη Yamaha Tenere 700 Rally Edition – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλα φαντάζουν πλέον διαφορετικά, και η αισιοδοξία έχει επιστρέψει στις «αποσκευές» του μυαλού μας, με τον καλοκαιρινό ήλιο, τις μπλε αποχρώσεις του ουρανού, της θάλασσας και της Ελλάδας να αποτελούν τον σημαντικότερο σύμμαχο για να γυρίσουμε για τα καλά σελίδα, πάντα με τεράστια προσοχή. Αποστολή μας αυτήν τη φορά είναι το αρχοντικό νησί των καπεταναίων, του νεοκλασικού πολιτισμού και του Ανδρέα Εμπειρίκου, η Άνδρος. Το βορειότερο Κυκλαδονήσι και το δεύτερο σε μέγεθος μετά τη Νάξο διαφέρει αρκετά από τα υπόλοιπα του μαγικού αυτού συμπλέγματος, το οποίο είναι άμεσα συνυφασμένο με το ελληνικό καλοκαίρι.

Με αφετηρία το λιμάνι της Ραφήνας, έπειτα από μόλις δύο ώρες και σε απόσταση 36 ναυτικών μιλίων, προσεγγίζεις έναν παράδεισο έκτασης 381 τετραγωνικών χιλιομέτρων, με μια απίστευτη βεντάλια επιλογών να ανοίγεται μπροστά σου, είτε για πολυήμερες διακοπές ή ακόμη και για το πάντα ξεχωριστό διάλειμμα του τύπου… «φεύγουμε Παρασκευή απόγευμα και γυρνάμε Κυριακή βράδυ!». Μαζί μας αυτήν τη φορά η ιδανική παρέα, που αποτελείται από το C-SUV Hyundai Tucson τέταρτης γενιάς και τη Yamaha Tenere 700 Rally Edition.

*Διαβάστε το οδοιπορικό μας στην Άνδρο, στο νέο τεύχος του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ, την Κυριακή 1 Αυγούστου με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή