ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

The Boy & Δεσποινίς Τρίχρωμη σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

The Boy & Δεσποινίς Τρίχρωμη σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη  – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του «Κ» καλωσορίζουμε δύο από τα πιο σημαντικά αλλά και τα πιο «ιδιωτικά» μέλη της αθηναϊκής μουσικής σκηνής: τον The Boy (Αλέξανδρο Βούλγαρη) και την Δεσποινίς Τρίχρωμη (Ευαγγελία Ξινοπούλου), με αφορμή την κυκλοφορία της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς που θεωρητικά απευθύνεται σε παιδιά. Συνεντεύξεις δίνουν πολύ σπάνια. Για την ακρίβεια, η Τρίχρωμη δέχεται πρώτη φορά να μιλήσει δημόσια, ενώ ο The Boy επίσης το αποφεύγει – συνδυασμός ντροπαλοσύνης και κακών εμπειριών. Καθισμένοι σε έναν καναπέ, απόγευμα Τετάρτης, μοιάζουν λιγάκι με παιδιά που τα πήγαν στον γιατρό. Ο λόγος τους δεν έχει σταθερή ροή, κομπιάζουν, γελάνε, αλληλοσυμπληρώνονται. Είναι αμήχανοι και αληθινοί.

Ακολουθούμε τους σπουδαστές της AntetokounBros Academy στα βήματα του Γιάννη: τους παρακολουθούμε να προπονούνται στα σουτ, τα ριμπάουντ και τα λέι απ και κυρίως να μαθαίνουν να προσπαθούν για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Σας παίρνουμε μια βόλτα στα μουσεία της Αθήνας όπου εκτός από συναρπαστικά εκθέματα, διαθέτουν εστιατόρια και καφέ που είναι από μόνα τους ατραξιόν.

Με αφορμή δύο νέα βιβλία, αναθεωρούμε τη σχέση μας με το κινητό και το τάμπλετ, διεκδικώντας μια νέα ποιότητα ζωής. Σωστά το μαντέψατε: το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για ψηφιακή αποτοξίνωση.

Τέλος, δεν χάνουμε την ευκαιρία για ένα ταξίδι στην Ύδρα όπου η Χριστίνα Ζομπά Καλόγλου αφηγείται όσα προσφέρει το πρόγραμμα φιλοξενίας καλλιτεχνών, Descoverartists, που λειτουργεί για δεύτερη χρονιά φέτος στο νησί του Αργοσαρωνικού.

 

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί την 1η Αυγούστου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.