Κυριακή 5/9: Vogue Greece Σεπτεμβρίου με νέα ξεκινήματα

Κυριακή 5/9: Vogue Greece Σεπτεμβρίου με νέα ξεκινήματα

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Vogue Greece Σεπτεμβρίου είναι φωτεινή και αισιόδοξη όσο το ξημέρωμα της πανέμορφης Μήλου που κοσμεί το εξώφυλλό της. Η εκρηκτικής ομορφιάς Jourdan Dunn από τη Βρετανία, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της βιομηχανίας της μόδας που κάνει σημαντικά βήματα και στον χώρο της υποκριτικής, φωτογραφίζεται από τον κορυφαίο Alvaro Beamut Cortes στο πιο σεληνιακό τοπίο των Κυκλάδων, ανοίγοντας δρόμο για «Νέα Ξεκινήματα».

Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά την τεράστια επιτυχία των “Hope Issues” τον Σεπτέμβριο του 2020, οι 27 εκδόσεις της Vogue παγκοσμίως ενώνονται ξανά κάτω από την ίδια θεματική και μεταφέρουν το αισιόδοξο μήνυμα της νέας αρχής, απεικονίζοντάς την ως ανατολή στα εξώφυλλά τους.  «Ο μήνας των νέων αρχών έφτασε και, αν και δεν ξέρω με καμία σιγουριά πώς θα πάει, ξέρω όμως ότι κάθε μέρα που ξημερώνει είναι μια νέα ευκαιρία να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε πιο όμορφα», τονίζει η Editor in Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου.

Οι σελίδες του πιο φωτεινού τεύχους της χρονιάς γεμίζουν με πρόσωπα και εικόνες που μας κάνουν να χαμογελάμε. Ο Βλάσης Κωστούρος προσκάλεσε την ιέρεια της performance art, Marina Abramović και τον Chief Creative Officer της Burberry, Riccardo Tisci, σε μια κοινή αποκλειστική συνέντευξη για τη συνεργασία τους στο έργο «Οι Επτά Θάνατοι της Μαρία Κάλλας» που παρουσιάζεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή, η οποία δεν άργησε να πάρει τη μορφή μιας εκ βαθέων εξομολόγησης.

Αντιπροσωπεύοντας το νέο γυναικείο πρότυπο του γαλλικού κινηματογράφου, η Camille Cottin που γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Netflix “Call my Agent”, ξεκίνησε δυναμικά μια πολλά υποσχόμενη διεθνή καριέρα στο πλευρό του Matt Damon. Η Γαλλίδα σταρ μίλησε αποκλειστικά στην Έλις Κις. Ακόμα, η Ελίνα Δημητριάδη συνάντησε τον ομογενή Teddy Santis, ιδρυτή του επιτυχημένου brand μόδας AIMÉ LEON DORE (ALD), νέο καλλιτεχνικό διευθυντή της NEW BALANCE και σχεδιαστή δύο μοντέλων της PORSCHE, o οποίος εμφυσά στα σχέδιά του τον αυθεντικό ρομαντισμό της Ελλάδας που γνώρισε και αγάπησε τα καλοκαίρια στον τόπο καταγωγής του, τη Μυτιλήνη.

Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται από τον περασμένο Οκτώβριο σε διαδικασία υιοθεσίας στην Ουγκάντα. Από εκεί μίλησε στην Κέλλυ Σταυροπούλου για την απόφαση που πήρε να αλλάξει τη ζωή της και να κάνει μια νέα αρχή με τη μικρή Ada. Ακόμα, η Mouchette Belli μίλησε αποκλειστικά στην Sarah Bailey. Ήταν μια επιτυχημένη fashion editor την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, όταν το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους κατέστρεψε το διαμέρισμά της, που βρισκόταν στο διπλανό τετράγωνο. Χρειάστηκε σθένος για να ανακάμψει, καθώς έπασχε από μετατραυματικό στρες. Σήμερα απολαμβάνει μια συναρπαστική δεύτερη καριέρα ως μοντέλο, στην έκτη δεκαετία της ζωής της, και γίνεται πηγή έμπνευσης και έλπιδας.

Ένα αγαλματίδιο σε στυλ του μεσοπολέμου θυμίζει στην Κατιάνα Μπαλανίκα πώς ξεκίνησε την καριέρα της, ενώ η σπουδαία Βρετανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney συνομιλεί αποκλειστικά με τη Vogue Greece και τον Filep Motwary για τη ζωή της αλλά και για την αξία της υψηλής μόδας με βιώσιμο τρόπο που υπηρετεί σθεναρά όλα αυτά τα χρόνια.

Γιορτάστε το ξεκίνημα της νέας σεζόν μαζί με τη Vogue Greece Σεπτεμβρίου.

 

Κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή