Αυτή την Κυριακή στον Γαστρονόμο: Τι θα ταΐσουμε τα παιδιά μας στο διάλειμμα;

Αυτή την Κυριακή στον Γαστρονόμο: Τι θα ταΐσουμε τα παιδιά μας στο διάλειμμα;

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό το μήνα ο Γαστρονόμος κάθεται πάλι στο θρανίο και ψαρεύει από την τσάντα του νόστιμες ιδέες για το σχολικό κολατσιό. 

Ξέροντας ότι η επιστροφή στο σχολείο είναι πάντα γεμάτη αγωνία, όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς, οι οποίοι πρέπει να προνοήσουν και για το καθημερινό κολατσιό, σκεφτήκαμε να καταρτίσουμε έναν οδηγό διατροφής με νόστιμες ιδέες και θρεπτικές συνταγές από τους σεφ μας. 

Τα ταπεράκια θα γεμίσουν με ωραία και πρωτότυπα σάντουιτς, αλμυρά και ευκολοφάγωτα κέικ, πίτες, πιτάκια αλλά και υγιεινά σνακ, όπως μπάρες, μάφιν και μπισκότα φτιαγμένα από εμάς, με εκλεκτές πρώτες ύλες. 

Εκτός από τις συνταγές, ετοιμάσαμε και έναν οδηγό αγορών που μπορείτε να συμβουλευτείτε. Επισκεφτήκαμε σούπερ μάρκετ, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε αξιόλογα ελληνικά τυριά που ταιριάζουν στη γευστική παλέτα των παιδιών. Γιατί να μην τους φτιάχνετε τοστ με κασέρι αντί για γκούντα; 

Στα μπακάλικα ανακαλύψαμε νόστιμα σνακ με ελληνικά super foods όπως οι σταφίδες, για όταν δεν προλαβαίνουμε να φτιάξουμε κάτι εμείς, και στους καλύτερους φούρνους της πόλης βρήκαμε ψωμιά και αρτοποιήματα για τα σάντουιτς, τις πρωινές φέτες με βούτυρο και μέλι ή το απογευματινό κολατσιό. 

Ο «Γαστρονόμος» Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί την Κυριακή 12/09 με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή