H αίγλη της κλασικής κομψότητας – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

H αίγλη της κλασικής κομψότητας – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

L’ Homme Moderne

Το νέο τεύχος του MANCODE αναδεικνύει στο cover story ένα σύμβολο μοντέρνου άνδρα, τον Adam Driver, που κατάφερε από πεζοναύτης να εξελιχθεί σε παγκοσμίου βεληνεκούς σταρ του κινηματογράφου.  Υποδύεται τον Maurizio Gucci στην ταινία «House of Gucci».

Από τον Gianni Agnelli μέχρι τον Δούκα του Windsor, ο Sir Taki Theodoracopulos ορίζει τα στοιχεία της ανδρικής κομψότητας.

Είναι ευχάριστη να την οδηγείς όταν ο ήλιος λάμπει αλλά δύσκολο να ζήσεις μαζί της. Αυτό υποστηρίζει ο Jeremy Clarkson για τη νέα Porsche 911 GT3.

Από τον Λουδοβίκο ΙΔ’ έως τον Αλέξη Τσίπρα, o Χρήστος Ζαμπούνης μας αφηγείται την ιστορία του εμβλήματος της ανδρικής κομψότητας, της γραβάτας.

Ο  Μίκης σε πρώτο πρόσωπο. Ο Γιώργος Αρχιμανδρίτης παρουσιάζει αποσπάσματα από τις συναντήσεις του με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Στην άγρια ομορφιά των Νήσων Φερόε μας μεταφέρει μέσα από τον φακό της η Μαρίνα Βερνίκου.

Τι κοινό έχουν ο Bill Murray, η Tilda Swinton, μια φανταστική γαλλική πόλη του 20ου  αιώνα και το φημισμένο έντυπο The New Yorker; Τη νέα ταινία του Wes Anderson, «The French Dispatch».

Κυκλοφορεί στις 17 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή