Γιορτάζουμε την ημέρα Ασφάλισης με την έκδοση ενός χρηστικού οδηγού – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Γιορτάζουμε την ημέρα Ασφάλισης με την έκδοση ενός χρηστικού οδηγού – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την Ημέρα Ασφάλισης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου και ως γεγονός έχει θεσμοθετηθεί από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για την αξία της Ασφάλισης, της Πρόληψης και της Αποταμίευσης η «Καθημερινή» σε συνεργασία με το κλαδικό μηνιαία περιοδικό «Ασφαλιστικό Marketing» και το insurancedaily.gr, επιμελήθηκαν μια ειδική έκδοση χρηστικού χαρακτήρα, με τίτλο «Οδηγός Ασφάλισης».

Το έντυπο παρουσιάζει με εύγλυπτο τρόπο την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, την πολυετή ιστορία της, τους μηχανισμούς λειτουργίας της και ποσοτικά/ ποιοτικά μεγέθη του κλάδου δίνοντας παράλληλα χρήσιμες συμβουλές και tips για θέματα που άπτονται ασφαλιστικών καλύψεων και απαιτήσεων σε ασφαλίσεις ζωής, υγείας περιουσίας και επιχειρήσεων.

Οι σελίδες του «Οδηγού Ασφάλισης» εστιάζουν επίσης στο προφίλ που πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε επαγγελματία ασφαλιστή, στο πώς η ασφαλιστική αγορά επενδύει στις νέες τεχνολογίες και το πώς αναπτύσσεται, με διττό τρόπο, μέσω των φυσικών δικτύων και του internet.

Ο «Οδηγός Ασφάλισης» κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή