Γιατί τα 80s έχουν ακόμα σημασία – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Γιατί τα 80s έχουν ακόμα σημασία – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νέο τεύχος του «Κ» ο Σάιμον Λε Μπον μιλάει αποκλειστικά στο «Κ» για τα ένδοξα ’80s, την Ελλάδα, τις μπάντες που ακούει σήμερα, αλλά και τη δισκογραφική επιστροφή των Duran Duran, που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.

Τουρίστες και παππούδες, φιγούρες ιδιότυπες και ψαράκι που σπαρταράει. Καθώς περπατάμε -προσεκτικά για να μη γλιστρήσουμε- στην Κεντρική Αγορά δοκιμάζουμε από φωτογενείς πιατέλες σούσι μέχρι περιποιημένα σουβλάκια και τσιπούρες και ξαναγνωρίζουμε τα μέρη που ταΐζουν εργαζόμενους και διερχόμενους από την πηγή της τροφής στην πόλη.

Στη Δάφνη Πατακιά δεν αρέσει καθόλου να μιλάει για τη Δάφνη Πατακιά. Ιδιαίτερα τώρα που ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην πολυσυζητημένη Μπενεντέτα του Πολ Βερχόφεν έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητά της στα ύψη. Όμως, η Ελληνίδα ηθοποιός έχει πολλά περισσότερα να πει απ’ όσα πιστεύει.

Έξι αγόρια της οικογένειας Γκάλβιν αναπτύσσουν ψυχωσική, βίαιη συμπεριφορά. Ο συγγραφέας Ρόμπερτ Κόλκερ βουτάει στα άδυτα μιας μοναδικής, συγκλονιστικής ιστορίας και μιλάει στο «Κ», με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του μπεστ σέλερ Οι γυναίκες που επιβίωσαν στα ελληνικά.

Το παράδοξο της επιτυχίας του νέου trendy outfit της online fast fashion βιομηχανίας Shein σε μια εποχή που θεωρητικά οι νέοι καταναλωτές ανησυχούν περισσότερο από ποτέ για την κλιματική αλλαγή.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου «Κ» που κυκλοφορεί στις 28 Νοεμβρίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή