Δοκιμάστε τα γλυκά ενός βιεννέζικου καφέ χωρίς να μπείτε σε αεροπλάνο

Δοκιμάστε τα γλυκά ενός βιεννέζικου καφέ χωρίς να μπείτε σε αεροπλάνο

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις Γλυκές Αλχημείες» που κυκλοφορούν στις 5 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής αναπαριστούμε την ατμόσφαιρα ενός βιεννέζικου καφέ και απολαμβάνουμε τα υπέροχα γλυκά που θα βρίσκαμε στις βιτρίνες του: από τη ζάχερ τόρτε μέχρι το στρούντελ και από τις διάσημες τόρτε με τις εντυπωσιακές στρώσεις μέχρι τη σοκολάτα βιενουά.

Μαθαίνουμε ότι ο Μότσαρτ έχει μια τούρτα αφιερωμένη σε αυτόν, μια υπέροχη αλληλουχία από σοκολατένιες κρέμες, παντεσπάνι και φιστίκι. Υπάρχει φυσικά και η τούρτα Dobos, με σοκολάτα και καραμέλα, αλλά και η αυστριακή τούρτα καφέ, και τι να πει κανείς για την υπέροχη linzertorte, την αυστριακή πάστα φλόρα;

Ένα τεύχος γεμάτο από τη μαγεία της βιεννέζικης ζαχαροπλαστικής, 35 μοναδικά γλυκά αντάξια μιας αυτοκρατορίας.

Οι «Γλυκές Αλχημείες» κυκλοφορούν στις 5 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή