Ο «Οινοχόος» ανοίγει την αυλαία των Χριστουγέννων – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ο «Οινοχόος» ανοίγει την αυλαία των Χριστουγέννων – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγουμε την αυλαία των εορτών με ένα περιοδικό σανίδα σωτηρίας και προσμονής για  καλύτερες μέρες και νύχτες με φώτα και χρώματα. Δοκιμάσαμε και διαλέξαμε ένα – ένα εκατοντάδες  κρασιά για να τα μοιραστούμε μαζί σας και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας.

Ανατρέψαμε τα δεδομένα: ανεβάσαμε τη Νεμέα στο Βορά και κατεβάσαμε τη Νάουσα στην Αθήνα, μια συμφωνία Κυρίων στο Δέλτα είχε σαν αποτέλεσμα υπέροχες φυσαλίδες που φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ στο WineLibrary της Μεγάλης Βρετανίας ο HeadSommelier του ξενοδοχείου παρασύρθηκε από 4 γοητευτικές κυρίες οινοχόους σε μια δοκιμή γεμάτη μνήμες. Κάναμε ένα ταξίδι Backtothefuture  αναζητώντας τις αλήθειες για οινοποιήσεις σε αμφορείς και αυγά και τσουγκρίσαμε ποτήρια σε όλα τα οινοποιεία της Γουμένισσας, πριν ταξιδέψουμε στο Μπορντό στο πλοίο-οινοποιείο του ChateauDesCarmesHautBrion  και καταδυθούμε σε παραδείσους γεύσης και αρωμάτων. Ανατρεπτικά μενού για εορταστικά καλέσματα προτείνουν συνεργάτες μας γαστριμαργικοί οινολόγοι και ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ρούμι που είναι η σέξι πλευρά της ζάχαρης.

«Οινοχόος» τεύχος 61 Χειμώνας 2021-2022. 208 σελίδες χωρίς αρχή και τέλος που διαβάζονται με το ίδιο ενδιαφέρον είτε ξεκινώντας από τη σελίδα 1 είτε από την 208. Γιατί ο «Οινοχόος» μας δεν έχει ούτε μια αδύναμη σελίδα, ούτε μια λιγότερου ενδιαφέροντος «περιοχή»  και η πλέον τιμητική μας σελίδα είναι πάντα η τελευταία!

Ο «Οινοχόος» κυκλοφορεί την Κυριακή 19/12 με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή