Εκτάκτως σήμερα με την «Καθημερινή» της Κυριακής: «Γαστρονόμος», «Κ»

Εκτάκτως σήμερα με την «Καθημερινή» της Κυριακής: «Γαστρονόμος», «Κ»

Στον εορταστικό «Γαστρονόμο» θα βρείτε 75 συνταγές για να καλοπιάσουμε τη νέα χρονιά και τα εννέα σπουδαία εστιατόρια που βράβευσε ο Γαστρονόμος. Μαζί το ανανεωμένο Κάπα με την επιστροφή του Σνούπυ, τον αποκαλυπτικό Αργύρη Πανταζάρα, ελεύθερη κατάδυση κάτω από τους πάγους και κοκτέηλ. Η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!

2' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτάκτως σήμερα με την «Καθημερινή» – Η καλή χρονιά ξεκινά με τον Γαστρονόμο

Εκτάκτως σήμερα με την «Καθημερινή» της Κυριακής: «Γαστρονόμος», «Κ»-1

Διαβάστε τις συναρπαστικές ιστορίες επιτυχίας, ελπίδας και χαράς που ανέδειξε ο Γαστρονόμος στα φετινά βραβεία του! Και όχι μόνο! 

Για πρώτη χρονιά ο Γαστρονόμος βραβεύει 9 εστιατόρια της ελληνικής επαρχίας που επεναπροσδιορίζουν τον όρο «γαστρονομικός προορισμός»!

9 ζωντανά κύτταρα αυθεντικής μαγειρικής που στέλνουν το μήνυμα της φύσης και του τόπου τους, 9 ιστορίες δροσερής και αληθινής Ελλάδας!

Σε ένα συναρπαστικό γευστικό road trip απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας γνωρίσαμε υπέροχους ανθρώπους, γευτήκαμε τα όνειρά τους σε πιάτα συγκινητικής νοστιμιάς και θαυμάσαμε τη φαντασία, το ήθος και την προσήλωσή τους στη σοβαρή ανάδειξη των προϊόντων και της γαστρονομικής παρακαταθήκης των τόπων τους. 

Από τα Χανιά, το Ηράκλειο και τη Ρόδο, μέχρι τη Νάξο, την Αίγινα και την Ηρακλειά και από την Αρκαδία μέχρι την Πέλλα και τη Φλώρινα, 9 μάγειρες διδάσκουν μαγειρικό ήθος, παραδίδουν μαθήματα αειφορίας, σεβασμού στο περιβάλλον και στο μόχθο των παραγωγών συνεργατών τους. Τα γαστρονομικά οχυρά της Ελλάδας που μας γεμίζουν ελπίδα για το μέλλον και φωτίζουν το ζοφερό παρόν μας. 

Και ακόμη:

Σας προσκαλούμε στο Εργαστήρι των Γιορτινών Γεύσεων!

Όλες οι συνταγές που θα θέλαμε για να σκηνοθετήσουμε αξέχαστα γιορτινά τραπέζια για την Πρωτοχρονιά!

4 βασιλόπιτες που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε όλες τις προηγούμενες αλλά και η παμπάλαια συνταγή για την σμυρναίικη τριφτή βασιλόπιτα που έφεραν οι Σμυρνιοί στην Ελλάδα πριν από 100 χρόνια!

Στήνουμε τον γιορτινό μπουφέ με δύο εντυπωσιακά, πρωτοχρονιάτικα καρέ με χοιρινό ή με rib eye, σερβίρουμε διάσημες σαλάτες με γιορτινό άγγιγμα, 5 θεσπέσιες μαγιονέζες για να συνοδέψουμε ψητά και μεζέδες, λαχταριστές λιχουδιές με γαρίδες, με καβουρμά και με πλούσια σαγανάκια και δίνουμε ιδέες για τις εντυπωσιακότερες πιατέλες με λιχουδιές από την Ελλάδα και τον κόσμο!

Σερβίρουμε το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς με γλυκές και αλμυρές νοστιμιές για να ξεκινήσει το 2022 με χρώμα και αξέχαστες γεύσεις και παρουσιάζουμε την αέρινη πάβλοβα σε 5 συναρπαστικές γλυκές περιπέτειες!

Η καλή χρονιά ξεκινά με τον Γαστρονόμο!

Εκτάκτως σήμερα, με την «Καθημερινή» της Κυριακής. 

Ο Σνούπυ επιστρέφει – Στο περιοδικό «Κ» εκτάκτως σήμερα με την «Καθημερινή»

Εκτάκτως σήμερα με την «Καθημερινή» της Κυριακής: «Γαστρονόμος», «Κ»-2

Η αξεπέραστη σειρά κόμικς με τον Σνούπυ και την παρέα του έρχεται τον Ιανουάριο στην «Καθημερινή» και η «μαμά» της οικογένειας, Τζιν Σουλτς, χήρα του δημιουργού Τσαρλς Σουλτς, μιλάει στο «Κ». Στο πρωτοχρονιάτικο φύλλο της εφημερίδας θα βρείτε ένα συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου που θα σας φέρνει χαμόγελο στα χείλη κάθε πρώτη του μήνα για όλο το 2022, ενώ τις τέσσερις επόμενες Κυριακές του μήνα θα ακολουθήσουν τέσσερις τόμοι της ανθολογίας Peanuts – κάθε Κυριακή, με «στριπάκια» Peanuts που δημοσιεύονταν σε χιλιάδες εφημερίδες στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο από το 1952.

Αεικίνητος και μουλτιτάσκινγκ, με μια πορεία διαρκώς ανοδική, που φέτος φλερτάρει με τα Όσκαρ, πιστεύει ακράδαντα ότι διανύουμε μια ανώριμη εποχή γεμάτη ανώριμες ατομικότητες, στην οποία ένας ώριμος συναισθηματικά άνθρωπος δεν θέλει να ερωτευτεί, αλλά να αγαπήσει. Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτεται στο «Κ» μέσα από 21 (εξομολογητικές) απαντήσεις, λίγο πριν από το τέλος του ’21.  

Η ελεύθερη δύτρια Johanna Nordblad κατάφερε να μετατρέψει ένα σοβαρό ατύχημα σε ευκαιρία και σήμερα θεωρείται κορυφαία σε μια δραστηριότητα απαγορευμένη για τους κοινούς θνητούς: την κατάδυση κάτω από τους πάγους. Ένα συναρπαστικό φωτογραφικό θέμα.

Στο νέο τεύχος του «Κ» κερνάμε κοκτέιλ! Πέντε από τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας μοιράζονται μαζί μας από μία συνταγή για εύκολα, γιορτινά ποτά.

Κυκλοφορούν εκτάκτως σήμερα με την «Καθημερινή» της Κυριακής

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή