Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου παρουσιάζουμε όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν το 2022 – Εκτάκτως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή»

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου παρουσιάζουμε όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν το 2022 – Εκτάκτως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου παρουσιάζουμε πώς θα εξελιχθεί ο χάρτης της αυτοκίνησης στους επόμενους δώδεκα μήνες. Περισσότερα από σαράντα νέα μοντέλα ετοιμάζεται να παρουσιάσει η αυτοκινητοβιομηχανία, με ιδιαίτερη έμφαση φυσικά στον εξηλεκτρισμό των κινητήριων μονάδων τους, ενώ την ίδια στιγμή μια σειρά από σημαντικά έργα εκκινούν μέσα στο 2022, τα οποία διαμορφώνουν ένα νέο τοπίο στις μετακινήσεις μας.

Με τη μικροκινητικότητα να έχει επαναπροσδιορίσει τις αστικές μετακινήσεις, η Citroen ξαφνιάζει με ένα μικρό ηλεκτρικό τετράτροχο, που δεν έρχεται να ανταγωνιστεί τα κλασικά αυτοκίνητα, αλλά το σκούτερ, το Uber ή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οδηγούμε το Ami στην Αθήνα αλλά και στα Χανιά, στο Ενετικό Λιμάνι και στα στενά του ιστορικού κέντρου, προσπαθώντας να φανταστούμε την επόμενη μέρα της κυκλοφορίας στις πόλεις.

Στο μεταξύ η πλειονότητα των αγοραστών επιλέγει αυτοκίνητα από την κατηγορία των SUV, όπου η έλευση του Toyota Yaris Cross αναμένεται να ταράξει τα νερά. Συγκρίνουμε την υβριδική του έκδοση με την πετρελαιοκίνητη του Peugeot 2008, που μέχρι σήμερα κυριαρχεί στην κατηγορία των B-SUV.

Κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή