Ο δικός μας αποχαιρετισμός στο 2021 – Στο περιοδικό «Κ» εκτάκτως την Παρασκευή 31/12 με την «Καθημερινή»

Ο δικός μας αποχαιρετισμός στο 2021 – Στο περιοδικό «Κ» εκτάκτως την Παρασκευή 31/12 με την «Καθημερινή»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τελευταίο τεύχος της χρονιάς, συνεργάτες του «Κ» και της «Καθημερινής» επιλέγουμε από ένα θέμα που μας συγκίνησε τους προηγούμενους 12 μήνες, σε έναν άτυπο (και λίγο πιο προσωπικό) αποχαιρετισμό στη χρονιά που φεύγει.

Μπορεί ένα βιβλίο που καλύπτει επτά βασικούς ιστορικούς κύκλους της σύγχρονης Ελλάδας να μετουσιωθεί σε τηλεοπτικό προϊόν με πλοκή και σασπένς που θα ζήλευε μια συναρπαστική σειρά μυθοπλασίας; Ναι, αν πρόκειται για τη νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ 7 επεισοδίων του καθηγητή Στάθη Καλύβα «Καταστροφές και Θρίαμβοι» που κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ στις 6 Ιανουαρίου.

Η Γερμανίδα Κλόντια Σίφερ, μία από τις γυναίκες που προσδιόρισαν την έννοια του «σούπερ μόντελ», στα 51 χρόνια της πια, επιμελείται μια έκθεση και μία έκδοση για το υπερθέαμα της μόδας της δεκαετίας του ’90 και μιλά στο «Κ» για μια εποχή κατά την οποία «το αδύνατο έγινε δυνατό».

Στο νέο τεύχος του «Κ» «σκανάρουμε» τις θεατρικές πιάτσες της Αθήνας και διαλέγουμε τα καλύτερα μέρη για φαγητο, ποτό και κουβέντα μετά την παράσταση.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή