Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts 2ος τόμος», «Λαχανικά του χειμώνα Β’ τόμος», «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts 2ος τόμος», «Λαχανικά του χειμώνα Β’ τόμος», «Κ»

2' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σνούπυ και η παρέα του, «Κάθε Κυριακή» με την Καθημερινή

Αναζητήστε τον 2ο συλλεκτικό τόμο στις 16 Ιανουαρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts 2ος τόμος», «Λαχανικά του χειμώνα Β’ τόμος», «Κ»-1

«Κάθε Κυριακή» του Ιανουαρίου τα Peanuts έρχονται με την Καθημερινή!

Τα θρυλικά στριπς του Τσαρλς Σουλτς που πρωτοεμφανίστηκαν τον Οκτώβριο του 1950 και κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα σε 7 εφημερίδες της Αμερικής, αποτελούν ένα διαχρονικό φαινόμενο στον κόσμο των κόμικς, κρατώντας συντροφιά για περισσότερες από εφτά δεκαετίες σε μικρούς και μεγάλους σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ποιος μπερδεύει τα Χριστούγεννα με το Halloween και ποιος… λατρεύει τον Μπετόβεν; Οι περιπέτειες των αγαπημένων ηρώων αναβιώνουν σε συλλεκτικούς τόμους που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη.

Αναζητήστε το δεύτερο συλλεκτικό τόμο την Κυριακή 16/1 με την Καθημερινή.

 

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: Λαχανικά του χειμώνα Β’ τόμος – Από τη Βιβλιοθήκη Γεύσης του «Γαστρονόμου»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts 2ος τόμος», «Λαχανικά του χειμώνα Β’ τόμος», «Κ»-2

Με σεβασμό στην εποχικότητα, αποθεώνουμε το καρότο, το κουνουπίδι, τα πράσα και τις πατάτες και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά τους ως προς στην αγορά και στη συντήρησή τους. Κάνουμε το καρότο μαρμελάδα και γλυκό του κουταλιού και διατηρούμε σε βάζο για όλο το χρόνο όλη τη γλύκα και το λαμπερό χρώμα του. Το φουρνίζουμε, το βάζουμε σε τραγανές τάρτες, το κάνουμε γλυκοπικάντικο τσάτνεϊ και συνοδεύουμε τα τυριά και τα αλλαντικά μας, αλλά και πλούσιες σαλάτες και λιχούδικα γιαχνί. Μαθαίνουμε τις εποχές της πατάτας. Ναι έχει και μάλιστα τρεις (!) και ετοιμάζουμε τις πιο τραγανές τηγανητές πατάτες από την Μάνη, τον πιο εύκολο και νόστιμο πιρουνάτο πουρέ καθώς και τάρτες και απολαυστικά λαδερά. Πρασόρυζα, πρασόπιτες, αχνιστά και πρασοσέλινα με αυγολέμονο έχουν την τιμητική τους όπως και το κουνουπίδι με τα μυστικά του και τους χίλιους δυο τρόπους να το απολαύσουμε: Από τριμμένο ωμό σε σαλάτες, μέχρι φουρνιστό, τηγανητό πανέ και μουσακά.  

Όλα, στον δεύτερο τόμο που κυκλοφορεί από τη Βιβλιοθήκη Γεύσης του Γαστρονόμου.

Λαχανικά του χειμώνα, ο δεύτερος τόμος την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, με την «Καθημερινή»

 

22 τάσεις για το 2022 – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts 2ος τόμος», «Λαχανικά του χειμώνα Β’ τόμος», «Κ»-3

Στο νέο τεύχος του «Κ» η κορυφαία παγκοσμίως trendspotter Μάριαν Σάλζμαν εξηγεί στο «Κ» γιατί πιστεύει ότι το χάος θα συνεχίσει να κυριαρχεί και τη νέα χρονιά, πώς η ψυχική υγεία θα έρθει στο προσκήνιο, γιατί η κοινωνική αποστασιοποίηση ήρθε για να μείνει και πόσο σημαντική θα αποδειχθεί η ικανότητα να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές.

Ο καταξιωμένος επιχειρηματίας Μάρκος Βερέμης, εμπνευστής των Innovative Greeks, δεν πιστεύει σε «καλούς» και «κακούς» Έλληνες, αλλά σε χειροπιαστές αξίες που μπορούν να αλλάξουν μια ολόκληρη χώρα και να την συμφιλιώσουν με τους συμπατριώτες μας που διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Ένας σκληρός, αλλά γοητευτικός κόσμος ξετυλίγεται μέσα από τις σελίδες των αστυνομικών μυθιστορημάτων που έρχονται από τη Νότια και Κεντρική Αμερική και ο Ανδρέας Αποστολίδης, σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Λάτιν νουάρ, μας βοηθάει να τον γνωρίσουμε.

Μια ζωή βλέπουμε τη λίμνη Υλίκη μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου να στραφταλίζει στα δεξιά της εθνικής οδού, σε κάθε ταξίδι προς τον βορρά ή αντίστροφα. Τι θα λέγατε για μια πραγματική ταξιδιωτική εμπειρία με προορισμό την ίδια την Υλίκη αυτή τη φορά;

Μέσα σε δύο φέτες ψωμί χωράνε ένα σωρό εκλεκτά υλικά. Ποιοτικά ψωμιά, πρωτότυπες γεμίσεις και προσοχή στη δομή (σημαντικό!) κάνουν τα σάντουιτς που δοκιμάσαμε να ξεχωρίζουν. Από το bagel με salted beef μέχρι το ρυζόψωμο με γουρουνοπούλα, τα λιγουρευόμαστε όλα.

 

Κυκλοφορούν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου με την «Καθημερινή» της Κυριακής

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή