Στον δρόμο, με την Έλενα Τοπαλίδου – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στον δρόμο, με την Έλενα Τοπαλίδου – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια συνέντευξη καθ’ οδόν, στον «σκαραβαίο» της πρωταγωνίστριας της πολυσυζητημένης ταινίας Μαγνητικά πεδία, που χώρεσε μέσα χαρές, απογοητεύσεις, μπρος-πίσω και τον ενθουσιασμό του μπαμπά, που της είπε ότι το road trip του Γιώργου Γούση είναι το ωραιότερο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της μετά τη Μήδεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου, πίσω στο 1994.

Λίγους μήνες πριν από την «πρεμιέρα» της ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, περπατάμε στην Ελευσίνα των αρχαίων και βιομηχανικών ερειπίων, που αλλάζει πρόσωπο.

Tην περασμένη Κυριακή, το ελαιόλαδο Pamako βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ως ένα από τα τρία υψηλότερα φαινολικά ελαιόλαδα στην Ελλάδα. Συναντάμε τον άνθρωπο πίσω από ένα ακόμα κρητικό successs story που μάλιστα σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες συνταγογραφείται από γιατρό!

Οδηγώντας σήμερα, εκατό χρόνια πριν: η Σόφι και ο Ντάνιελ διάλεξαν μια Morgan 4/4 για να γυρίσουν τη Βρετανία. Παρακολουθούμε την περιπέτειά τους σε απαράμιλλης ομορφιάς μέρη και τοπία που μας μυούν στη μαγεία της παραδοσιακής, εξερευνητικής αυτοκίνησης.

Από το μεγάλο μας αφιέρωμα στο αυτοκίνητο επιλέγουμε το θέμα για το μέλλον της αυτοκίνησης: η αυτόνομη οδήγηση, η τεχνολογία αμφίδρομης φόρτισης, το υδρογόνο, τα συνθετικά καύσιμα αλλά και η τρισδιάστατη εκτύπωση εξαρτημάτων αποτελούν τα μεγάλα στοιχήματα που καλείται να κερδίσει η σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία τα επόμενα χρόνια.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του ανανεωμένου περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 22 Μαΐου μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή