Κυριακή 29/5: Η Vogue Greece Ιουνίου είναι μια βουτιά στο καλοκαίρι

Κυριακή 29/5: Η Vogue Greece Ιουνίου είναι μια βουτιά στο καλοκαίρι

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να γευτούμε την απόδραση, ταξιδεύοντας σε έναν μακρινό εξωτικό προορισμό, δραπετεύοντας από την καθημερινότητα ή ακόμα και από την comfort zone μας. Η Vogue Greece Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Μαΐου με την Καθημερινή, είναι αφιερωμένη στις αποδράσεις που τόσο μας έλειψαν, ένα τεύχος που μας μεταφέρει στην Αίγινα, την Κύπρο, τη Χαβάη και την Σρι Λάνκα, εστιάζοντας ακόμα και στην εσωτερική απόδραση από τις σκέψεις και τους προβληματισμούς. “Είναι πολύ περισσότερο αφιερωμένο στην αξία της ζωής, όταν αυτή αποτιμάται με μέτρο, ευγένεια και ενσυναίσθηση”, περιγράφει η Editor-in-Chief της Vogue Greece Θάλεια Καραφυλλίδου.

Στο εξώφυλλο της Vogue Greece Ιουνίου συναντάμε την Edita Vilkevičiūtė, τοπ μόντελ και ένα από τα διάσημα cover girls της Vogue. Μαζί της ταξιδέψαμε στην Κύπρο,  γνωρίσαμε την πλούσια ιστορία του νησιού, τις τοπικές γεύσεις, την υψηλού επιπέδου φιλοξενία και διαπιστώσαμε γιατί θεωρείται το νησί της Αφροδίτης.

Τα ταξίδια είναι στο DNA της δημοσιογράφου Μάγιας Τσόκλη, που έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 70 χώρες. Η ίδια αποκάλυψε στην Vogue Greece Ιουνίου το ταξίδι που άλλαξε τον τρόπο σκέψης της και την πορεία της ζωής της, αλλά και αυτό το μέρος στο οποίο θα ξαναεπέστρεφε. “Το πώς ταξιδεύουμε είναι σαν παζλ. Πηγαίνεις κάπου και σου γεννάται μια νέα επιθυμία να συμπληρώσεις τα κενά. Είτε στον ίδιο τόπο είτε σε συγγενικό”, θυμάται. 

Τέσσερις λάτρεις των αποδράσεων αφηγούνται στη Vogue Greece Ioυνίου το αποτύπωμα που έχουν αφήσει τα ταξίδια στη ζωή τους και αυτούς τους προορισμούς που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Ο Θωμάς Γραβάνης, Head of Photography στο This is Athens, η Μαριτίνα και ο Κωνσταντίνος, δημιουργοί του account farawayfarers και ο

Άρης Κατσιγιάννης, αποκαλύπτουν στη Vogue τα μέρη που έμειναν χαραγμένα στη ζωή τους.

Το φαγητό είναι σίγουρα απόδραση, ακόμα και γνωριμία με εντελώς άγνωστους τόπους. Η Vogue Greece Ιουνίου συνάντησε την Padma Lakshmi, διάσημη κριτή του αμερικανικού Top Chef και παρουσιάστρια της εκπομπής Taste the Nation που αναζητά τις ρίζες του αμερικανικού φαγητού σε κοινότητες μεταναστών και αυτόχθονων Αμερικανών. Η ίδια μίλησε και για τον καλό της φίλο Anthony Bourdain. “Ξέρεις, η πρώτη μέρα γυρισμάτων για το Taste the Nation συνέπεσε με τη μέρα των γενεθλίων του, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του. Το είδα σαν καλό οιωνό, σαν να με κοιτάζει από ψηλά και να μου λέει «καλή δουλειά, μικρή, μπράβο!».

Τέλος, η Vogue Greece Ιουνίου εξερευνά την απόδραση που μπορεί να προσφέρει η μόδα, μέσα από τα μάτια του νεαρού σχεδιαστή Ludovic de Saint Sernin, ο οποίος κατάφερε απενοχοποιήσει τη μόδα, επενδύοντας ξεκάθαρα στο σεξ. “Η επιθυμία μπορεί να πάρει πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της λαγνείας. Όταν λοιπόν κατέληξα στην κεντρική ιδέα της συλλογής, σκέφτηκα πως θα ήταν διασκεδαστικό να εντάξω την Pornhub στο project, συνδυάζοντας τη χρωματική της παλέτα –πορτοκαλί και μαύρο– με τη δική μου στα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά του brand. Η μόδα ανέκαθεν φλέρταρε με το σεξ”, αποκάλυψε στον Filep Motwary.

Μην χάσετε τη Vogue Greece Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Μαΐου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή