Ο Τομ Χανκς στη συνέντευξη της ζωής του – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ο Τομ Χανκς στη συνέντευξη της ζωής του – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τομ Χανκς σε μια σπάνια εξομολογητική συνέντευξη που καλύπτει όλη του την καριέρα, από τη Φιλαδέλφεια και τον Φόρεστ Γκαμπ μέχρι το Πράσινο Μίλι και τον Elvis, την καινούρια ταινία του Μπαζ Λούρμαν στην οποία ο Χανκς πρωταγωνιστεί παίζοντας τον «συνταγματάρχη» Πάρκερ, έναν ρόλο «κακού», κόντρα στο κλασικό προφίλ που τον έχουμε συνηθίσει.

Η δουλειά αυξάνεται, το καλοκαίρι είναι εδώ και ο μετα-πανδημικός κόσμος δίνει την ευκαιρία της εξ αποστάσεως εργασίας. Μέσα από αυτά τα δεδομένα προέκυψε η τάση του «workation», μιας δηλαδή υβριδικής κατάστασης που συνδυάζει δουλειά και διακοπές.

Συνέντευξη με τον Ιμπραΐμ Μααλούφ, τον διάσημο Γαλλολιβανέζο τρομπετίστα λίγο πριν από τον ερχομό του στην Αθήνα για το σόου που ετοιμάζει στο Ηρώδειο. «Είμαι βέβαιος ότι οι Αθηναίοι θα απολαύσουν το σόου», μας είπε. «Είναι πολύ διαφορετικό απ’ όσα έχω παρουσιάσει στο παρελθόν».

Φως, κλωστή και σίδερο: H lighting designer Τζόη Σταθοπούλου μάς ξεναγεί στον κόσμο των φωτιστικών εγκαταστάσεων REYWAL, περιγράφοντας τη διαδρομή της έμπνευσης, αλλά και τη σχέση της διακόσμησης με την τέχνη. 

Αφιέρωμα: ο κόσμος του καφέ σήμερα. Ποιες είναι οι τάσεις γύρω από τον καφέ, πώς θα απαλλαχτούμε από το πλαστικό ποτήρι και το καλαμάκι, και ποιοι τρόποι υπάρχουν για να πάρουμε μαζί μας τον αγαπημένο μας καφέ στις διακοπές μας.

Μην χάσετε το νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 26 Ιουνίου μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή