Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην εποχή των κρίσεων – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην εποχή των κρίσεων – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ειδική έκδοση της «Καθημερινής» εξετάζει τις δράσεις ΕΚΕ σε μια εποχή όπως αυτή που διανύουμε, που χαρακτηρίζεται από αλλεπάλληλες κρίσεις, από την οικονομική έως την πανδημική και τώρα την ενεργειακή. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, τα θέματα Περιβάλλοντος – Κοινωνίας – Διακυβέρνησης, γνωστά με τον όρο ESG, έρχονται στο προσκήνιο. Όχι μόνο ως μια γενική υπόσχεση ή μια ευκαιρία για επικοινωνιακή προβολή αλλά σαν απαραίτητο τμήμα της επιχειρηματικής στρατηγικής με σαφείς στόχους και -το κυριότερο- μετρήσιμα αποτελέσματα. Πλέον τα θέματα ESG ξεφεύγουν από τη σφαίρα του επιθυμητού και γίνονται αναγκαία, με μια σειρά ρυθμίσεων σε διεθνές και εθνικό επίπεδο και οι επιχειρήσεις καλούνται να υιοθετήσουν σύγχρονες πρακτικές και να ανταποκριθούν σε πραγματικές κοινωνικές απαιτήσεις.

Σε αυτή την ειδική έκδοση της «Καθημερινής» θα ανακαλύψετε τους τρόπους και τις ενέργειες των επιχειρήσεων που στοχεύουν στην συμβολή αντιμετώπισης περιβαλλοντικών, κοινωνικών και διακυβερνητικών ζητημάτων.

Κυκλοφορεί την Κυριακή 3 Ιουλίου με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή