Στους «4Τροχούς» Ιουλίου, τρεις ξεχωριστές ιστορίες, όπου το παρελθόν δίνει τη σκυτάλη στην επόμενη μέρα της αυτοκίνησης – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στους «4Τροχούς» Ιουλίου, τρεις ξεχωριστές ιστορίες, όπου το παρελθόν δίνει τη σκυτάλη στην επόμενη μέρα της αυτοκίνησης – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 4Τροχούς Ιουλίου, το παρελθόν αποτελεί πηγή έμπνευσης για το συναρπαστικό παρόν αλλά και για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης. Οδηγούμε το εκρηκτικό, αμιγώς ηλεκτρικό AudietronGT μαζί με το πρώτο Audiquattro και διαπιστώνουμε το τεχνολογικό χάσμα ανάμεσα στα δύο τετρακίνητα μοντέλα, παρά τον κοινό τους χαρακτήρα.

Ακόμα, ταξιδεύουμε στο Κούνεο της Ιταλίας και οδηγούμε τη συλλεκτική KimeraEVO37, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα GroupB της δεκαετίας του ’80.

Τέλος, συγκρίνουμε μια προ πεντηκονταετίας «200άρα» Mercedes με τον σύγχρονο απόγονό της.

Στο τεύχος Ιουλίου μπορείτε επίσης να διαβάσετε για την έκτη γενιά του OpelAstra που δοκιμάζουμε επί ελληνικού εδάφους, αλλά και για το νέο HondaCivic, το οποίο θα προσφέρεται μόνο σε υβριδική εκδοχή.

Με τον σταδιακό εξηλεκτρισμό των μοντέλων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο τηςToyota, που οδηγήσαμε στην Κοπεγχάγη. Το bZ4X ανήκει στην κατηγορία των SUV και αποτελεί τον πρώτο εκπρόσωπο από την ηλεκτρική γκάμα (beyondZero) της ιαπωνικής εταιρείας.

Αντίστοιχα, στη Ζυρίχη οδηγήσαμε το Polestar 2. Η συγκεκριμένη φίρμα αποτελεί το premium ηλεκτρικό παρακλάδι της Volvo, με το εν λόγω μοντέλο να αποδίδει 476 ίππους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, διανύουμε την εποχή με τον μεγαλύτερο τεχνολογικό πλουραλισμό που βίωσε ποτέ ο κόσμος της αυτοκίνησης…

Οι «4 Τροχοί» Ιουλίου κυκλοφορούν την Κυριακή 3 Ιουλίου μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή