Πόσα βιβλία χωράνε σε ένα καλοκαίρι; – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Πόσα βιβλία χωράνε σε ένα καλοκαίρι; – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κόσμος αλλάζει, η λογοτεχνία το ίδιο. Μια καταγραφή των τάσεων που παρατηρούνται στο μυθιστόρημα κατά τον 21ο αιώνα, μέσα από τα εμβληματικά έργα και τα πρόσωπα που έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα των αναγνωστών.

Από ποιους αποτελείται η κοινότητα της αστυνομικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα σήμερα; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της; Από πού εμπνέεται; Ένα ρεπορτάζ με κάποιους από τους βασικούς εκπροσώπους του αστυνομικού βιβλίου.

Μια συνάντηση με την Ιρένε Βαγιέχο, τη συγγραφέα του «Πάπυρου», του βιβλίου για όλα τα βιβλία, η οποία εξήγησε γιατί είναι αισιόδοξη ότι η λογοτεχνία δεν θα χαθεί ποτέ.

Τελικά απέτυχε η «επανάσταση» των e-books; Και γιατί ξεκίνησε μια καινούρια μέσω των audiobooks; Πώς το ηχητικό βιβλίο ταιριάζει στην εποχή μας και τι προοπτικές έχει για να κερδίσει μια θέση στην αγορά; 

Τι κουβεντιάζεται σε μια λέσχη ανάγνωσης; Και γιατί είναι της μόδας; Το «Κ» τρύπωσε σε κάποιες βιβλιοφιλικές παρέες και κατέγραψε τα αναγνωστικά τους γούστα, τις λογοτεχνικές τους διαφωνίες και κυρίως το κέφι τους.

Βιβλιοπροτάσεις: ελληνική και ξένη πεζογραφία, αστυνομικά, ποίηση και non fiction επιλογές από τους τελευταίους μήνες της εκδοτικής παραγωγής.     

Μην χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 24 Ιουλίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT