Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Peanuts #7», «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Peanuts #7», «Κ»

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 4 Τροχούς Αυγούστου, ένα αφιέρωμα στην κατηγορία των αυτοκινήτων SUV – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Peanuts #7», «Κ»-1

Οι υπερυψωμένες κατασκευές κυριαρχούν πλέον στην αγορά του αυτοκινήτου. Κάποτε ήταν ταυτισμένες με την περιπέτεια και την κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές. Σήμερα αποτελούν περισσότερο μια lifestyle επιλογή, αλλά και μια πρακτικότερη πρόταση. Η υψηλότερη θέση οδήγησης προσφέρει καλή εποπτεία στο δρόμο, ενώ το αυξημένο ύψος του αμαξώματος εξασφαλίζει πρακτικότερους εσωτερικούς χώρους.

Στους 4Tροχούς Αυγούστου θα βρείτε ένα εκτενές αφιέρωμα στα SUV με δοκιμές και συγκριτικά τεστ από όλες τις κατηγορίες.

Το βασικό θέμα του τεύχους αφορά το πιο πολυαναμενόμενο φετινό μοντέλο, την Alfa Romeo Tonale. Άραγε διαθέτει τον σπορτίφ χαρακτήρα που αρμόζει σε ένα μοντέλο του ιταλικού εργοστασίου; Αξιολογούμε την Tonale και τη συγκρίνουμε με ένα ακόμα ίδιου προσανατολισμού μοντέλο, το Cupra Formentor.

Ακόμα, δοκιμάζουμε το νέο Toyota Aygo X, το νέο crossover της πόλης, και το συγκρίνουμε με το Fiat Panda Cross και το Suzuki Ignis, ενώ πραγματοποιούμε ένα διαφορετικό οδοιπορικό, κυκλώνοντας την Ιρλανδία με την ηλεκτρική εκδοχή του Volvo XC40.

Τέλος, οδηγούμε το ελληνικό «τζιπάκι» με την ονομασία «Keraboss Super K» της Keraboss Cars Manufacturing, που μέσα στο θολό μέχρι σήμερα κατασκευαστικό τοπίο της χώρας μας, προβάλλει σαν μια φωτεινή αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Οι «4 Τροχοί» κυκλοφορούν την Κυριακή 7 Αυγούστου μαζί με την «Καθημερινή της Κυριακής».

 

Τα Peanuts επιστρέφουν στην Καθημερινή!

Και αυτή την Κυριακή το μενού έχει Peanuts!

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Peanuts #7», «Κ»-2

Ποιο αόρατο εχθρό εξολοθρεύει με την θρυλική κουβέρτα του ο Λάινους; Με ποιον πιστεύει ότι μοιράζεται τον ηλεκτρισμό της… οδοντόβουρτσας η Σάλλυ και ποια είναι η κατάληξη της πολλά υποσχόμενης πτήσης του Σνούπυ ως πιλότου του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου; 

Με κυκλοφορία σε πάνω από 2600 εφημερίδες παγκοσμίως, ο κόσμος των Peanutsπου εμπνεύστηκε ο ΤσαρςΣουλτς έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων εκατομμυρίων αναγνωστών παγκοσμίως.  

Αναζητήστε τον 7ο τόμο της συλλεκτικής σειράς με την Καθημερινή της Κυριακής 7/8.

 

ΣΤΟ ΝΕΟ «Κ»: Καλοκαίρι στην πόλη- Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

 

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «4 Τροχοί», «Peanuts #7», «Κ»-3

Σε ένα ακόμα ιδιόμορφο καλοκαίρι και ενώ η Αθήνα επιμένει να μην αδειάζει, το «Κ» μάζεψε κάποιες ιδέες για «τουρισμό» στην πρωτεύουσα, από μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, μέχρι θαλάσσια σπορ στις ακτές της Αττικής και νέες γεύσεις στα μαγαζιά του κέντρου.

Ωραία μπάλα, γεμάτα γήπεδα, εικόνες μιας υγιούς κοινωνίας ‒ το πρόσφατο Euro γυναικών της Αγγλίας έδωσε μια απάντηση σε κάθε παρωχημένο στερεότυπο.

Πώς φτιάχνονται τα emoji, τι σημαίνουν και πώς χρησιμοποιούνται στην ψηφιακή επικοινωνίας; Η ιστορία μιας γλώσσας με αλφάβητο 3.460 εικονιδίων.

Μια πρώτη γνωριμία με την ερασιτεχνική αστρονομία και η ομορφιά που προσφέρει ο νυχτερινός, καλοκαιρινός ουρανός.

Δύο νέες τηλεοπτικές σειρές που έρχονται τις επόμενες μέρες δυναμώνουν το μπραντ του fantasy που χτίστηκε μέσα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και αργότερα το Game of Thrones.

 

Κυκλοφορούν την Κυριακή 7 Αυγούστου με την «Καθημερινή»

 

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή