Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής

Το χρονικό των εκκαθαρίσεων στην ΕΥΠ και το Μαξίμου, το νήμα των αποκαλύψεων για την παγίδευση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη και το πολιτικό ντόμινο που ακολουθεί

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής-1

Παρακολουθήσεις: Το χρονικό των εκκαθαρίσεων στην ΕΥΠ και το Μαξίμου, το νήμα των αποκαλύψεων για την παγίδευση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη και το πολιτικό ντόμινο που ακολουθεί. 

Ελληνοτουρκικά: Πού θα κινηθεί το τουρκικό γεωτρύπανο μετά τον απόπλου στις 9 Αυγούστου. Το κυπριακό οικόπεδο 6 και το θρίλερ του 28ου μεσημβρινού.

Γυναικοκτονίες: Πολλά θύματα θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, αν οι Αρχές είχαν μηχανισμούς κινητοποίησης στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Τι φταίει, πώς μπορεί να διορθωθεί.

Οδοιπορικό στο πληγωμένο δάσος της Δαδιάς: Οι άνθρωποι που προστατεύουν το εθνικό πάρκο εξηγούν πώς σώθηκε ο πυρήνας του από τη μεγάλη φωτιά.

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής-2

Εξάρχεια – Κολωνάκι: Δύο πλατείες, δύο κόσμοι, ένα μετρό. Πώς τα έργα προκαλούν αναταράξεις και στους δύο «πόλους» του αθηναϊκού Κέντρου

Επίδαυρος: Το φετινό φεστιβάλ έμεινε από καύσιμα. Για τη μειωμένη προσέλευση ενοχοποιείται το υψηλό κόστους του ταξιδιού, αλλά όχι μόνο… Ανθρωποι του θεάτρου μιλούν στην «Κ»

Συνελήφθη σαν εμπρηστής. Εμεινε έντεκα μήνες στη φυλακή. Αθωώθηκε με ομόφωνη απόφαση. Είχε τρέξει στη φωτιά της Βαρυπόμπης για να βοηθήσει, λέει σήμερα ο Θεοδόσης Κακούρης

Διαβάστε στην Καθημερινή της Κυριακής-3

Ο φωτογράφος του πολέμου: Ο βραβευμένος φωτορεπόρτερ Ευγένιος Μαλολέτκα μιλάει στην «Κ» από το Χάρκοβο και περιγράφει πώς είναι να απαθανατίζεις με τον φακό εγκλήματα πολέμου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή