Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: βιβλίο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων», «4 Τροχοί», «Κ»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: βιβλίο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων», «4 Τροχοί», «Κ»

3' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή την Κυριακή, η «Καθημερινή» μας κάνει το πιο γλυκό δώρο για τα Χριστούγεννα. «Τα γλυκά των Χριστουγέννων», ένα πλήρες συνταγολόγιο με τα 50 καλύτερα γιορτινά γλυκίσματα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Στους «4 Τροχούς» Δεκεμβρίου αναδεικνύουμε τα δέκα κορυφαία μοντέλα της χρονιάς από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες της αγοράς και στο «Κ» αυτής της Κυριακής, ιστορίες μοντέρνας συγκατοίκησης.

Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!

Αυτή την Κυριακή, η «Καθημερινή» μάς κάνει το πιο γλυκό δώρο για τα Χριστούγεννα

Ένα πλήρες συνταγολόγιο με τα 50 καλύτερα γιορτινά γλυκίσματα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Αυτά θα είναι τα πιο γλυκά Χριστούγεννα της ζωής μας!

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: βιβλίο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων», «4 Τροχοί», «Κ»-1

Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Τα γλυκά των Χριστουγέννων» και την έκδοση επιμελείται η ομάδα του «Γαστρονόμου». Γεμάτο πολύτιμη γνώση, τεχνικές και μυστικά νοστιμιάς, περιλαμβάνει

50 συνταγές για ελληνικά και ξένα γιορτινά γλυκά. Τις συνταγές υπογράφουν 18 Έλληνες ζαχαροπλάστες και μάγειρες, από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς τους. Εκτός από τις συνταγές των pastry chefs, θα βρούμε και κάποιες που προέρχονται από παλαιότερες καταγραφές του «Γαστρονόμου» κι έχουν ιστορία γενεών πίσω τους.

Είναι μια ανυπέρβλητη συλλογή με τα πιο γνωστά, τα πιο εμβληματικά χριστουγεννιάτικα γλυκά. Τα κλασικότερα των κλασικών από τις παραδόσεις όλου του κόσμου! Πανετόνε και στόλεν, βασιλόπιτα-τσουρέκι, μπισκότα τζίντζερμπρεντ, χριστουγεννιάτικοι κορμοί αλλά και δίπλες, μπακλαβάς, μον μπλαν, πάβλοβα…

Αυτό το βιβλίο δεν απευθύνεται στον μοναχικό αναγνώστη. Είναι ένα κάλεσμα σε δράση και με κάθε του σελίδα μας προσκαλεί να μπούμε λίγο πιο μέσα στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής.

Το βιβλίο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων» κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή»

Στους «4Τροχούς» Δεκεμβρίου αναδεικνύουμε τα δέκα κορυφαία μοντέλα της χρονιάς – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: βιβλίο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων», «4 Τροχοί», «Κ»-2

Στους 4Τροχούς Δεκεμβρίου η συντακτική ομάδα του περιοδικού επιλέγει τα δέκα αυτοκίνητα που ξεχώρισαν μέσα στο 2022. Τα Αριστεία μας αφορούν μοντέλα από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες της αγοράς, τα οποία κατάφεραν να διακριθούν απέναντι σε έναν πολυπληθή και ιδιαίτερα αξιόλογο ανταγωνισμό. Όπως κάθε χρόνο, επιλέγουμε μια ιδιαίτερη τοποθεσία για τη φωτογράφιση των Αριστείων, και φέτος δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, που κλείνοντας τα 40χρονά του έλαμψε και πάλι χάρη στη διοργάνωση της υπερειδικής του Ράλλυ Ακρόπολις.

Ακόμα, στο τεύχος Δεκεμβρίου μπαίνουμε στο ναό της αυτοκίνησης. Επισκεπτόμαστε το Μουσείο της Porsche, περιηγούμαστε στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της γερμανικής φίρμας και οδηγούμε τις 911 Carrera 4 GTS και Taycan GTS Sport Turismo.

Εξίσου συναρπαστική αποδείχθηκε και η οδηγική μας εμπειρία πίσω από το τιμόνι του Toyota GR86, που οδηγήσαμε στη Δανία. Εκεί είχαμε επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουμε το νέο Range Rover, το πολυτελές SUV με τις κορυφαίες εκτός δρόμου επιδόσεις. Εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας, αλλά εξίσου ικανό εκεί που τελειώνει η άσφαλτος, είναι το νέο Ford Ranger Raptor, που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στην Ισπανία σε ακραίες εκτός δρόμου συνθήκες.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου των 4Τροχών μπορείτε επίσης να διαβάσετε μία σειρά από δοκιμές, μεταξύ των οποίων και της νέας Toyota Corolla Cross, της SUV εκδοχής του ιαπωνικού best-seller, που εν προκειμένω συγκρίνουμε με το επίσης υβριδικό Nissan Qashqai e-Power, ενώ το τεύχος ολοκληρώνει ένα οδοιπορικό στη Θεσσαλία με το plug-in υβριδικό Citroen C5 X.

Οι «4 Τροχοί» κυκλοφορούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή».

Ιστορίες μοντέρνας συγκατοίκησης – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: βιβλίο «Τα γλυκά των Χριστουγέννων», «4 Τροχοί», «Κ»-3

Λίγο η άνοδος των ενοικίων, λίγο η ενεργειακή κρίση, λίγο η κουλτούρα που ήρθε από το εξωτερικό, εδώ και κάποιον καιρό όλο και περισσότεροι Αθηναίοι επιλέγουν να ζήσουν με συγκάτοικο. Το «Κ» μπήκε στα σπίτια τους και κατέγραψε τις συνήθειές τους.

Ακολουθήσαμε τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς Bäckstrom στην Αττική και συζητήσαμε με τους 60 Σουηδούς της παραγωγής πώς περνούν τις μέρες τους στα μέρη μας αλλά και πώς μπορεί η Ελλάδα να προσελκύσει διεθνείς παραγωγές.

Συνέντευξη Σούζαν Σάραντον: Η οσκαρική ηθοποιός και παθιασμένη ακτιβίστρια εξομολογείται στο «Κ» ότι δεν θέλει να μετανιώνει για τίποτα, δηλώνει ότι η ηλικία υπάρχει απλώς για να μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα και ότι θα σκότωνε για τα παιδιά της.

Επικοινωνούν τα δέντρα μεταξύ τους υπογείως; Μια συναρπαστική έρευνα στα δάση, η οποία απέκτησε μεγάλη δημοφιλία στις πανεπιστημιακές κοινότητες παγκοσμίως, αλλά και πολλές αντιπαραθέσεις.

Ανταπόκριση από το Φεστιβάλ του Άμστερνταμ, τη μεγαλύτερη συνάντηση ντοκιμαντέρ στον κόσμο, εκεί όπου φέτος ακούστηκαν δυνατά οι φωνές γυναικών δημιουργών.

Κυκλοφορούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με την «Καθημερινή»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή