«Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα»: Τα βίντεο του ARTE έρχονται στην «Καθημερινή»

«Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα»: Τα βίντεο του ARTE έρχονται στην «Καθημερινή»

Ενημερωθείτε εβδομαδιαία για τις ευρωπαϊκές ειδήσεις με το «ARTE: Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα»

η-ευρώπη-κάθε-εβδομάδα-τα-βίντεο-του-562189096

Ενημερωθείτε εβδομαδιαία για τις ευρωπαϊκές ειδήσεις με το «ARTE: Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα». Το ARTE επεκτείνει την ειδησεογραφική του προσφορά με ένα αποκλειστικά ψηφιακό μαγκαζίνο. Μια εκπομπή περίπου 15 λεπτών, η οποία καινοτομεί με πολλούς τρόπους προσφέροντας: 

•δύο θέματα από την ευρωπαϊκή επικαιρότητα της εβδομάδας για να εμβαθύνουμε περισσότερο στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ανάλυση, καθώς και ένα πολιτιστικό θέμα

•και διανομή σε συνεργασία με έξι ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, Η Καθημερινή, El País, Le Soir, Gazeta Wyborcza, Internazionale και Telex. 

Το «ARTE: Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» θα δίνει το «παρών» κάθε Τετάρτη στο kathimerini.gr, ενώ θα εκπέμπει κάθε Σάββατο στο arte.tv, θα διανέμεται στο κανάλι του ARTE στο Youtube, καθώς και μέσω των λοιπών ψηφιακών καναλιών των συνεργαζόμενων μέσων ενημέρωσης.  

Όπως δήλωσε η Emelie de Jong, Διευθύντρια Προγραμμάτων του ARTE, «η νέα αυτή παρουσία, που είναι διαθέσιμη τόσο στα δικά μας ψηφιακά κανάλια όσο και σε αυτά των συνεργατών, επιτρέπει στο ARTE να κάνει ένα επιπλέον βήμα στην υλοποίηση της ευρωπαϊκής του αποστολής και επιβεβαιώνει τον φιλόδοξο στόχο του να καταστεί το ευρωπαϊκό πολιτιστικό και οπτικοακουστικό σήμα κατατεθέν».

Από το 2015, το ARTE αναπτύσσει συνεχώς την πολύγλωσση προσφορά του χάρη στην υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το «ARTE: Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» υποστηρίζεται από τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής δράσης για τις «Ευρωπαϊκές πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης».  

 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή