Σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»: «Ημερολόγιο Peanuts 2023», «4 Τροχοί», «Κ»

Σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»: «Ημερολόγιο Peanuts 2023», «4 Τροχοί», «Κ»

2' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θρυλικό Peanuts Ημερολόγιο επιστρέφει για το 2023 και είναι γεμάτο περιπέτειες. Μαζί, στους «4 Τροχούς» Ιανουαρίου, η επόμενη μέρα της αυτοκίνησης με όσα φέρνει το 2023 για τον κόσμο του αυτοκινήτου, ενώ το «Κ» συνάντησε τη Generation Z και κατέγραψε το παρόν τους.

Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους! Κυκλοφορεί σήμερα με την Καθημερινή.

Το θρυλικό Peanuts Ημερολόγιο επιστρέφει για το 2023! Κυκλοφορεί σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»: «Ημερολόγιο Peanuts 2023», «4 Τροχοί», «Κ»-1

Ποιος τριγυρνάει φορώντας έναν περίεργο χριστουγεννιάτικο σκούφο; Ποια προβληματίζεται με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ποιος παλεύει μάταια με τον χαρταετό του και ποιο… θαύμα έκανε το Πασχαλινό κουνέλι;

Οι περιπέτειες των θρυλικών Peanutsβγαίνουν από τις σελίδες των διάσημων στριπς του Τσαρλς Σουλτς και στολίζουν το πιο ξεχωριστό ημερολόγιο για το νέο έτος.

Σνούπι, Τσάρλι Μπράουν, Σάλι, Λούσι, Γούντστοκ και όλη η παρέα που λατρεύτηκε για δεκαετίες από μικρούς και μεγάλους σε κάθε άκρη του πλανήτη επιστρέφουν για να κάνουν μοναδικό κάθε μήνα του 2023.

Αναζητήστε το συλλεκτικό ημερολόγιο, σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής». 

Όσα φέρνει το 2023 για τον κόσμο του αυτοκινήτου – Κυκλοφορεί σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»: «Ημερολόγιο Peanuts 2023», «4 Τροχοί», «Κ»-2

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου ρίχνουμε φως σε όλα όσα φέρνει η νέα χρονιά για τον κόσμο του αυτοκινήτου, παρουσιάζοντας όλα τα καινούργια μοντέλα -περισσότερα από πενήντα συνολικά- που θα κάνουν την εμφάνισή τους στους επόμενους δώδεκα μήνες. Ακόμα, εστιάζουμε στα έργα που πρόκειται να μεταμορφώσουν τον συγκοινωνιακό χάρτη της χώρας το επόμενο έτος, αλλά και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. 

Με το βλέμμα στο μεσοπρόθεσμο μέλλον, επίσης, αναλύουμε την πρόταση της Κομισιόν, η οποία αφορά το νέο πρότυπο εκπομπών Euro 7 που θα τεθεί σε εφαρμογή από το καλοκαίρι του 2025, ενώ στην ίδια ενότητα μπορείτε να διαβάσετε ένα κατατοπιστικό debate με τα υπέρ και τα κατά του υδρογόνου και της ηλεκτροκίνησης στο δρόμο, για μια αυτοκίνηση μηδενικών ρύπων. 

Πολλά αλλάζουν αναμφίβολα στον κόσμο του αυτοκινήτου, και αυτό αποτυπώνεται επίσης μέσα από την οδήγηση του Avenger, του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου στην ιστορία της Jeep, αλλά και από μια εκρηκτική αναμέτρηση του ηλεκτρικού Audi RS e-tron GT με την «old school» Alfa Romeo Giulia QV. Τέλος, το τεύχος Ιανουαρίου των 4Τροχών ολοκληρώνεται με έναν αναπάντεχο, για την εποχή μας, προορισμό, που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του X-Trail, του νέου μεγάλου SUV της Nissan. 

Οι «4 Τροχοί» Ιανουαρίου κυκλοφορούν σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Νέα χρονιά, νέα γενιά – Στο περιοδικό «Κ» σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»: «Ημερολόγιο Peanuts 2023», «4 Τροχοί», «Κ»-3

Από τις πρόβες του Εθνικού θεάτρου μέχρι τις οθόνες του Τικ Τοκ και από τα έδρανα των Πανεπιστημίων ή τα σχολικά θρανία μέχρι τις οικοδομές των Κυκλάδων, το «Κ» συνάντησε τη νέα γενιά, ανθρώπους που ανήκουν σε αυτό που διεθνώς ονομάζεται Generation Z, παιδιά στις τελευταίες τάξεις του λυκείου μέχρι και νεαρούς κάτω των τριάντα, συζήτησε για τα όνειρα και τις ανησυχίες τους, κατέγραψε το παρόν τους, πώς τα βγάζουν πέρα σήμερα, πώς μοιάζει η ζωή μέσα από τα δικά τους μάτια. Τι προκλήσεις έχει η καθημερινότητα ενός διανομέα, από τι εμπνέεται ένας καλλιτέχνης, πώς οργανώνεται ο περιβαλλοντικός ακτιβισμός;

Κυκλοφορούν σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT