Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Φόβοι για νέο προσφυγικό κύμα από τις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας - Για δύσκολο Μάρτιο στο Αιγαίο ετοιμάζεται η κυβέρνηση λόγω του σεισμού

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Φόβοι για νέο προσφυγικό κύμα από τις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας – Για δύσκολο Μάρτιο στο Αιγαίο ετοιμάζεται η κυβέρνηση λόγω του σεισμού. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα ΑΕΙ. Να προλάβουν τη χρήση του ChatGPT ως εργαλείου λογοκλοπής και ακαδημαϊκής απάτης επιχειρούν οι καθηγητές στα ελληνικά πανεπιστήμια – Η «Κ» δοκίμασε την πρώτη έξυπνη μηχανή αναζήτησης και κατέγραψε τις απαντήσεις που έλαβε…

Ενας χρόνος από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία – Ακόμη πιο αιματηρός, ακόμη πιο αδιέξοδος: Οι αναλυτές μιλούν, πλέον, για έναν μακροχρόνιο πόλεμο χαρακωμάτων, όπου δεν αναμετριούνται μόνον οι εμπόλεμοι, αλλά και οι μεγάλες δυνάμεις. Τρεις αναλυτές και δύο Ουκρανοί διανοούμενοι μιλούν στην «Κ».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Με ποιες προϋποθέσεις θα συνεργαστούμε μετεκλογικά – Συνέντευξη Νίκου Ανδρουλάκη στην «Κ».

Οι «γκρίζες» οικοδομές και τα αυθαίρετα αγνώστου στατικότητος – 530.000 κτίρια νομιμοποιήθηκαν χωρίς να ξέρει κανείς εάν ελέγχθηκαν.

Η άνοδος και οι μάχες στο Χρηματιστήριο – «Κούρσες» για τον έλεγχο εισηγμένων εταιρειών.

Γιάννης Στουρνάρας στην «Κ»: Να διασφαλίσουμε την αξιοπιστία της Ελλάδας και να υπάρξει προεκλογική αυτοσυγκράτηση.

Ο Ελληνας της CIA και η δολοφονία του Κένεντι. Ποιος ήταν ο Τζορτζ Ιωαννίδης, πώς γνώρισε τον Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ και ο ρόλος του στα Ιουλιανά.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

«Ισορροπούμε το παλιό με το νέο». Ο αρχιτέκτονας σερ Ντέιβιντ Τσίπερφιλντ αναλύει στην «Κ» το όραμά του για το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.

Οι Βαυαροί από τον Οθωνα στον Χίμλερ. Συγκλονιστική αφήγηση για την αναζήτηση ενός Καναδού με ελληνικές ρίζες και ο εκτοπισμός απογόνων της φρουράς του βασιλιά από τους ναζί.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

Ο καθηγητής στο ΜΙΤ Νιλ Γκέρσενφελντ μιλάει στην «Κ» για το πάντρεμα επιστήμης και τεχνολογίας «που μπορεί να φτιάξει τα πάντα» και για την συνθετική ζωή στο εργαστήριο.

Mαέστρος ή μαέστρα; Η αρχιμουσικός Ζωή Ζενιώδη μιλάει για τη θέση της γυναίκας στο «άβατο» της ορχήστρας

Στις ΗΠΑ υπάρχει άλλος ένας Greek Freak, αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, που τον λένε Γιώργο Καρλαύτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή