Ο μυστικός κόσμος του ύπνου – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ο μυστικός κόσμος του ύπνου – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φάκελος ύπνος: Μαρτυρίες ανθρώπων που δίνουν τη μάχη τους με τον ύπνο, είτε λόγω επαγγέλματος είτε λόγω κάποιας πάθησης. Επίσης, ο ειδικός δρ Γκάι Λεζίνερ, επικεφαλής του Κέντρου Διαταραχών Ύπνου στο Guy’s Hospital στο Λονδίνο, εξηγεί τι συμβαίνει στον εγκέφαλό μας όταν κοιμόμαστε.

Αποκλειστική συνέντευξη του Τζον Φαβρό, δημιουργού της σειράς Mandalorian, για το φαινόμενο του Πολέμου των Άστρων που κερδίζει ένα νέο κοινό μέσω της πλατφόρμας του Disney+.

Μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος, γοητευμένη από τη αλλοτινή αίγλη της σινεφίλ Αθήνας, περιγράφει το οδοιπορικό της στις ιστορικές αίθουσες της πόλης.

Συνέντευξη με τον ζωγράφο Αχιλλέα Ραζή, ο οποίος μέσα από τη νέα προσωπική του έκθεση μας ξεναγεί στην ελληνική επικράτεια, φωτίζοντας τους δρόμους, τα κτίσματα, τις απόμερες καντίνες και τους μοναχικούς σταθμούς μιας ζωής που συνήθως προσπερνάμε.

Το Παλέρμο και η Μαφία: Ένα κίνημα κατοίκων της σικελικής πόλης οργανώνει τουριστικές εκδρομές σε σημεία που σχετίζονται με τα εγκλήματα της Μαφίας και παλεύει να καταργήσει το «pizzo», την πληρωμή προστασίας, που ορίζει η Κόζα Νόστρα. Το «Κ» μίλησε με τους θαρραλέους Σικελούς για τις δράσεις και τα όνειρα που κάνουν για την πόλη τους.

Η ιεροτελεστία του μεσημεριανού τραπεζιού της Κυριακής όπως το ζούμε σε εστιατόρια της πόλης, που φροντίζουν να προσφέρουν παλιές και νέες εκδοχές νοστιμιάς και θαλπωρής.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 12 Μαρτίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή