Στους «4 Τροχούς» Μαΐου, μια μεγάλη αναμέτρηση – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Στους «4 Τροχούς» Μαΐου, μια μεγάλη αναμέτρηση – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 4Τροχούς Μαΐου η νέα Toyota Corolla βρίσκει στο δρόμο της το Opel Astra. Τα δύο αυτά μοντέλα έχουν δώσει και στο παρελθόν αμέτρητες εμπορικές μάχες, τόσο πανευρωπαϊκά όσο και στα δικά μας μέρη, μιας και οι εγχώριοι αντιπρόσωποί τους συγκαταλέγονται στους παραδοσιακά δυνατότερους παίκτες της αγοράς. Από τη μία, έχουμε ένα παγκόσμιο best-seller, καθώς η Corolla, «κουβαλώντας» στην πλάτη της δώδεκα γενιές με πάνω από μισό αιώνα ζωής, καταγράφει πωλήσεις που ανά τον κόσμο έχουν προ πολλού ξεπεράσει το ορόσημο των 50.000.000 μονάδων. Από την άλλη, ο εκπρόσωπος της Opel έχει να επιδείξει μια εξίσου πολύχρονη συνολικά ιστορία, καθώς στις πέντε γενιές του Kadett, που ξεκίνησε από τα ’60s, έρχονται να προστεθούν οι έξι γενιές των τελευταίων τριάντα ετών, του φυσικού συνεχιστή, που δεν είναι άλλος από το Astra.

Καθώς όμως ο κόσμος του αυτοκινήτου αλλάζει ραγδαία, νέοι παίκτες βρίσκονται αντιμέτωποι μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα στη συγκριτική δοκιμή τριών ηλεκτρικών SUV, όπου το Hyundai Ioniq 5 αντιπαρατίθεται με το Volvo C40 Recharge P8 και το Tesla Μodel Y. Κοινός παρονομαστής ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας και των τριών μοντέλων, τα οποία -χάρη και στη μεγάλη αυτονομία τους- μπορούν να αποτελέσουν το πρώτο και μοναδικό αυτοκίνητο μιας οικογένειας, για όσους τουλάχιστον έχουν πρόσβαση σε κάποιο σημείο φόρτισης.

Το ότι ο χώρος της αυτοκίνησης μεταμορφώνεται επιβεβαιώνεται και από την έλευση της Purosangue, του εντυπωσιακού SUV της Ferrari. Στο τεύχος Μαΐου διαβάστε τις εντυπώσεις μας από την πρώτη 4θυρη Ferrari παραγωγής, την πρώτη που σχεδιάστηκε για διαφορετική χρήση και την πρώτη που παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς συζύγου και παιδιών!

Οι «4 Τροχοί» Μαΐου κυκλοφορούν την Κυριακή 7 Μαΐου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT