Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη - «Δεν έχω να συζητήσω και πολλά με τον κ. Ανδρουλάκη»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

  • Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη 
    «Δεν έχω να συζητήσω και πολλά με τον κ. Ανδρουλάκη». Ο Πρωθυπουργός απαντά για τα σενάρια συνεργασίας, τον πήχητης πρώτης κάλπης και τη σύνθεση μιας μελλοντικής κυβέρνησης.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2
  • Μήνυμα Κιλιτσντάρογλου μέσω της «Κ»
    «Θέλουμε το Αιγαίο περιοχή ειρήνης», δηλώνει ο ηγέτης της αντιπολίτευσης. Νεύμα και προς την Ευρώπη για αποκατάσταση των σχέσεων. Τι μεταδίδει για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο ανταποκριτής της «Κ» στην Κωνσταντινούπολη.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3
  • «Η Τουρκία αλλάζει ύφος, όχι στρατηγική»
    Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Πρωθυπουργού, Θάνος Ντόκος, αναλύει τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.
  • Ο πόλεμος των μικρών και οι φόβοι των μεγάλων
    Τους παράγοντες που θα κρίνουν τη μεταξύ τους διαφορά βάζουν στο μικροσκόπιό τους τα επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Ποια μικρά κόμματα –στα δεξιά και στα αριστερά– που κινούνται κοντά στη ζώνη του 3% μπορεί να αποτελέσουν έκπληξη. 
  • Εκλογικό οδοιπορικό στη Λάρισα
    Η μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλίας «δείχνει» συνήθως το αποτέλεσμα στην επικράτεια. Η «Κ» ταξίδεψε στα χωριά και στην πόλη της Λάρισας, επιχειρώντας να σφυγμομετρήσει το προεκλογικό κλίμα.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4
  • Για πρώτη φορά στο κυνήγι του σταυρού
    Πώς είναι ο εκλογικός μαραθώνιος, όταν αγωνίζεται σε αυτόν για πρώτη φορά μια νέα γυναίκα; Πώς κυλάει το εικοσιτετράωρο, όταν καλείται να συναντήσει τους ψηφοφόρους σε εκδηλώσεις, λαϊκές αγορές και σπίτια; Η «Κ» έγινε σκιά της Εφης Αχτσιόγλου και της Δόμνας Μιχαηλίδου.
  • Θρίλερ με τα τάνκερ στον Περσικό
    Στη δίνη της αντιπαράθεσης του Ιράν με τις ΗΠΑ έχουν βρεθεί ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια, δύο εκ των οποίων έχουν καταληφθεί και κρατούνται από δυνάμεις της Τεχεράνης. 
  • Πού πάνε οι «κομμένοι» από τη βάση στα ΑΕΙ
    Ενισχύθηκαν πράγματι τα ιδιωτικά κολέγια από την καθιέρωση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής; Τι ζήτηση υπάρχει για τα δημόσια ΙΕΚ; Η «Κ» συγκέντρωσε τα στοιχεία.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5
  • Να κάνουμε εκλογές κάθε 6-7 μήνες
    Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Βασίλης Παπαβασιλείου μιλάει για τα ελληνικά παράδοξα, την τεχνολογία, το θέατρο και το… προξενιό του Γκαίτε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή