Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Τα νησιά ψάχνουν στέγη για τους γιατρούς

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Με μπόνους επιχειρούν να καλύψουν τα κενά στην περίθαλψη. Μεγάλα τα κενά στην έναρξη της τουριστικής σεζόν. Γιατί τα κίνητρα δεν αποδίδουν. Ερευνα της «Κ» σε μεγάλα και μικρά νησιά. 

Τσίπρας στην «Κ»: Δεν έχω δικαίωμα να λιποτακτήσω

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει στον Αλέξη Παπαχελά για το εκλογικό αποτέλεσμα, κάνει τον απολογισμό της τετραετίας του στην αξιωματική αντιπολίτευση και περιγράφει την επόμενη μέρα στο κόμμα του. 

Κωδικός «158» για τη Νέα Δημοκρατία

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Με ποια όπλα θα επιδιώξει η ΝΔ τον στόχο μιας «καθαρής» αυτοδυναμίας, ανάλογης αυτής που απολάμβανε μέχρι τις πρώτες κάλπες της 21ης Μαΐου

Νίκος Δένδιας: Το άγνωστο τετ α τετ με τον Ερντογάν

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

Μια συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Μαδρίτη, που οδήγησε σε άμεση εκτόνωση στο πεδίο, περιγράφει στην «Κ» ο Νίκος Δένδιας. 

Οχι τουρίστες, αλλά μέτοικοι

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-6

Η εταιρεία που αναλαμβάνει να εγκαταστήσει στη Σύρο οικογένειες από ΗΠΑ και Καναδά που έρχονται όχι για να επισκεφτούν το νησί, αλλά για να ζήσουν σαν ντόπιοι

Ντάρον Ατζέμογλου: Η τεχνολογία δεν ισοδυναμεί με πρόοδο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-7

Ο Τουρκοαμερικανός οικονομολόγος έγινε διάσημος με το «Γιατί αποτυγχάνουν τα έθνη». Τώρα, με το «Power and Progress», εξηγεί την επίδραση της τεχνολογίας στην εξέλιξη των οικονομικών σχέσεων. 

Ο νονός της τεχνητής νοημοσύνης μιλάει για τους φόβους του

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-8

Ο Καναδός καθηγητής Γιόσουα Μπέντζιο θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους της τεχνητής νοημοσύνης. Δεν πιστεύει ότι οι ευφυείς εφαρμογές κινδυνεύουν σήμερα να γίνουν ανεξέλεγκτες. Βλέπει, όμως, τον κίνδυνο στο άμεσο μέλλον. Και εξηγεί γιατί στη συζήτησή του με την «Κ»

Αλκης Καμπανός: Η δίκη τελειώνει, το έγκλημα συνεχίζεται

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-9

Ενάμιση χρόνο μετά τη δολοφονία του Αλκη, οι ρίζες της οπαδικής βίας παραμένουν ανέπαφες. Αυτό λένε προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης στην «Κ». Γράφουν οι Σοφία Νικολαΐδου, Κυριάκος Αθανασιάδης, Θανάσης Τριαρίδης. 

Αυτοί που έστησαν το luben.tv

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-10

Ξεκίνησε περίπου σαν πλάκα. Εξελίχθηκε σε οργανωμένο χόμπι. Και τώρα, το διαδικτυακό κανάλι που γεννήθηκε από μια παρέα φοιτητών στα Χανιά, έχει φτάσει να γίνει ένας από τους πιο επιδραστικούς διαύλους στην ψηφιακή σφαίρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή