Πού θα πάμε διακοπές; – Στα «Ταξίδια», αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Πού θα πάμε διακοπές; – Στα «Ταξίδια», αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπου κι αν μας βρίσκει το καλοκαίρι, όποια σχέδια κι αν έχουμε καταστρώσει για τις φετινές διακοπές, τα «Ταξίδια» που κυκλοφορούν αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή συγκεντρώνουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να το ζήσουμε, να το χαρούμε και να το χορτάσουμε. Στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά, στο βουνό ή τη θάλασσα, σε αγαπημένες αλλά και σε απρόβλεπτες διαδρομές, αναζητούμε την αθέατη πλευρά των προορισμών και μοιραζόμαστε πολύτιμες συμβουλές που θα τους ξεκλειδώσουν, ώστε να απολαύσουμε κάθε στιγμή των διακοπών μας.

  • Σχεδιάζουμε 10 road trips για αποδράσεις με αυτοκίνητο από τη Χαλκιδική, το Πήλιο και την Εύβοια έως το Ζαγόρι, την Πρέβεζα, την Πύλο και τη Μάνη. Οι δρόμοι της γεύσης και της βουτιάς, της περιπέτειας, της χαλάρωσης και της δράσης σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα.
  • Καταγράφουμε 160 μυστικά για ονειρεμένες εξορμήσεις στα νησιά: από τα Δωδεκάνησα και το Βόρειο Αιγαίο έως τις Κυκλάδες, τα Επτάνησα και την Κρήτη, επιλέγουμε ξεχωριστές εμπειρίες διακοπών που θα δημιουργήσουν τις πιο ωραίες καλοκαιρινές αναμνήσεις.
  • 10 insiders, άνθρωποι που αγαπούν να επιστρέφουν στους προορισμούς της καρδιάς τους, μας τους συστήνουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Από την Ικαρία και την Κεφαλονιά έως τη Σίκινο και την Αστυπάλαια.

 Τα «Ταξίδια» κυκλοφορούν την Κυριακή 16 Ιουλίου με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT