Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Ελληνοτουρκικά: Το τετράμηνο που θα κρίνει τη Χάγη. Το παρασκήνιο του Βίλνιους και οι εγγυήσεις των ΗΠΑ για τα τουρκικά F- 16

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Ελληνοτουρκικά: Το τετράμηνο που θα κρίνει τη Χάγη. Το παρασκήνιο του Βίλνιους και οι εγγυήσεις των ΗΠΑ για τα τουρκικά F- 16.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη: Η εμπιστοσύνη θα οδηγήσει σε ουσιαστικές συζητήσεις, αναγκαία η ηρεμία στο Αιγαίο για να ευδοκιμήσει το νέο ξεκίνημα, να δούμε κατάματα τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Αφιέρωμα της «Κ»: Τελείωσε η Μεταπολίτευση στις 25 Ιουνίου; Σε λίγες ημέρες η Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία θα κλείσει τα 49 χρόνια της. Σχεδόν μισό αιώνα μετά, η συζήτηση για το «τέλος της Μεταπολίτευσης» είναι ξανά επίκαιρη. Γράφουν και καταγράφουν δέκα κορυφαίοι αναλυτές για το «πριν, το τώρα και το μετά».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Η κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τα «όπλα» των διεκδικητών μετά τις συνεχείς δονήσεις από την παραίτηση Τσίπρα.

Τέλος το «κρυφτό» επαγγελματιών με την εφορία: Προσυμπληρωμένες και «κλειδωμένες» με τα στοιχεία του myDATA θα είναι οι φορολογικές δηλώσεις των επιχειρήσεων, σε μια προσπάθεια να περιορισθεί η φοροδιαφυγή. Αρχικά θα «κλειδώσουν» οι κωδικοί των εσόδων και στη συνέχεια και οι κωδικοί των εξόδων.

ΑΕΙ: Ανοδος των βάσεων εισαγωγής στις υψηλόβαθμες σχολές, υποχώρηση στις χαμηλόβαθμες και ο ρόλος των …ενοικίων στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Διεθνές κέντρο σπουδών στην Αθήνα: Για τα σχέδια που έχει το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος, μιλάει στην «Κ» ο νέος επικεφαλής του Συμβουλίου των Επιτρόπων του ιδρύματος και πρώην πρέσβης των ΗΠΑ, Νταν Σμιθ.

Αφιέρωμα για την κλιματική κρίση: Η Μεσόγειος υπερθερμαίνεται ταχύτερα από κάθε άλλη περιοχή του πλανήτη, εισβολή τροπικών νόσων στην Ευρώπη, το κουνούπι-τίγρης θα γίνει συγκάτοικός μας και οι καύσωνες θα γίνουν κανονικότητα. Ειδικοί επιστήμονες μιλούν στην «Κ» για την «ώρα μηδέν» της Γης.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-5

«Ολο το κράτος θα χωράει στο κινητό μας». Μιλάει στην «Κ» για τα επόμενα βήματα της ταχείας εξυπηρέτησης του πολίτη ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Οι καλοί Σαμαρείτες των πτηνών της Ελλάδας μιλούν στην «Κ» για τους φτερωτούς αγγέλους του περιβάλλοντος, τα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση, τον ασημόγλαρο, τον σπιζαετό, την τυτώ, τον μπούφο, τον χουχουριστή, και τα σκάγια ασυνείδητων…

Ο διάπλους του Αιγαίου με ένα μονόξυλο. Τσέχοι κωπηλάτες, λάτρεις της Ελλάδας και της αρχαιολογίας ιχνηλάτησαν τις θαλάσσιες διαδρομές των «νεολιθικών ταξιδιωτών» της γειτονιάς μας.

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Peanuts», «Ταξίδια», «Κ»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT