Πώς γίνεται κανείς να (μην) είναι βίγκαν; Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Πώς γίνεται κανείς να (μην) είναι βίγκαν; Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Αλιάγας αποχαιρετά την Τζέιν Μπίρκιν μέσα από αναμνήσεις από τις συναντήσεις και τις κουβέντες τους, τα τραγούδια της, τα ίχνη της στη γαλλική κουλτούρα.

Το ερώτημα είναι τελικά γιατί να γίνει κανείς βίγκαν ή πώς μπορεί να μην γίνει βίγκαν; Το «Κ» ανοίγει τον φάκελο μιας δυναμικής τάσης της εποχής μας, καταγράφει τα στοιχεία αυτού του τρόπου ζωής και αναρωτιέται αν υπάρχει αντίλογος.

Το «Κ» έκανε μια βόλτα στα τουριστικά στέκια της Αθήνας και κουβέντιασε με τους επισκέπτες της πόλης για τις εντυπώσεις τους από την Ακρόπολη, τη ζέστη, τις τιμές. Αρέσει, τελικά, η Αθήνα στους τουρίστες;

Περάσαμε 48 ώρες στο Βρότσλαβ, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας, η οποία κατάφερε να γίνει ένα ευρωπαϊκό εμπορικό hub, μία από τις πιο ζωντανές φοιτητουπόλεις στον κόσμο και «Ιθάκη» για Ουκρανούς πρόσφυγες σήμερα και για Έλληνες παλαιότερα.

Η Νάστια Βραχάτη και η Κρίστελ Καπερώνη είναι ηθοποιοί και ιδιοκτήτριες ενός brand ρούχων για γυναίκες (Dear Violet), αλλά πάνω απ’ όλα είναι δύο φίλες που γελάνε με τα ίδια αστεία καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της επιχειρηματικότητας και του πολιτισμού στη σύγχρονη Αθήνα.

Θέματα υγείας: Πώς μπορεί κανείς να βρει κίνητρα να γυμναστεί όταν προτιμάει να κάνει μαραθώνιο σειρών; Γιατί τα κουνούπια έχουν αδυναμία σε κάποιους; Κάνουν τελικά καλό τα καρότα στην όραση; Και τι κάνουμε όταν φάμε κάτι πολύ καυτερό

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 23 Ιουλίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT