Η kathimerini.gr λανσάρει νέα συνδρομητική υπηρεσία

Η kathimerini.gr λανσάρει νέα συνδρομητική υπηρεσία

η-kathimerini-gr-λανσάρει-νέα-συνδρομητική-υπηρεσ-562715176

Για πάνω από έναν αιώνα, η Καθημερινή καταγράφει και αναλύει τα γεγονότα στην Ελλάδα και στον κόσμο, με ακρίβεια και νηφαλιότητα. Εξελίσσεται με οδηγό τις ίδιες αξίες και προσπαθεί καθημερινά να αποτελεί έναν δίαυλο ψύχραιμης και υπεύθυνης ενημέρωσης, χωρίς να ενδίδει στις σειρήνες του φανατισμού και του εντυπωσιασμού.

Η kathimerini.gr εισέρχεται σε μια νέα εποχή, συνεχίζοντας να υπηρετεί δυναμικά την αξιόπιστη ενημέρωση.

Από σήμερα είναι διαθέσιμη μια νέα συνδρομητική επιλογή στην kathimerini.gr

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία, με μόλις 5,90€ τον μήνα ή 59€ τον χρόνο, έχει στόχο να προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό της το πιο ποιοτικό και πλούσιο δημοσιογραφικό περιεχόμενο, αξιοποιώντας παράλληλα την τελευταία τεχνολογία για μια πιο εύκολη και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.

Απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για το συνδρομητικό κοινό, μοναδικά newsletters, συναρπαστικά παιχνίδια, special reports, δυνατότητα σχολιασμού αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα της συνδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των συνδρομών ή επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα στο [email protected]

Καθημερινή, αλλά όχι συνηθισμένη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή